Facebook Pixel UEFA: Ετοιμάζεται για απόφαση "σταθμό" η UEFA - Έτσι θα γίνει ο τελικός του Champions League
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-29 18:21:00

Ετοιμάζεται για απόφαση "σταθμό" η UEFA - Έτσι θα γίνει ο τελικός του Champions League

Sportdog Team
Ετοιμάζεται για απόφαση "σταθμό" η UEFA - Έτσι θα γίνει ο τελικός του Champions League

Μπορεί να έχουν ολοκληρωθεί μόνο οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όμως η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία σχεδιάζει ήδη τον τελικό που είναι προγραμματισμένος να γίνει στην Κωνσταντινούπολη ρίχνοντας στο τραπέζι μια πρόταση που θα τα αλλάξει... όλα

UEFA: Η μάχη με τον κορωνοϊό συνεχίζεται με τον αθλητισμό να έχει και αυτός προβλήματα από την πανδημία, όπως τα κλειστά από κόσμο γήπεδα. Σύμφωνα όμως με ρεπορτάζ του Sky Sports η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, που ετοιμάζεται για τον τελικό του Champions League στην Πόλη, ελπίζει ότι θα μπορέσει να έχει σε αυτό τον αγώνα έστω και λίγο κόσμο στις εξέδρες.

Το πρόβλημα είναι ότι η Τουρκία δέχεται μεγάλο χτύπημα τον τελευταίο καιρό από την πανδημία, ενώ μέχρι λίγες μέρες πριν τον τελικό υπάρχει σκληρό lockdown στην χώρα. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτό θα πάρει παράταση ή θα μπορέσει να γίνει κάποια εξαίρεση για τον συγκεκριμένο αγώνα. Παρόλα αυτά η βούληση της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου είναι ο τελικός να έχει έστω και λίγους θεατές, όμως όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της πανδημίας. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι αν γίνει το... χατίρι της UEFA οι παρευρισκόμενοι στο γήπεδο την 29η Μαΐου θα έχουν ερευνηθεί πολύ σχολαστικά για κορωνοϊό, ενώ δεν αποκλείεται να επιτραπεί η είσοδος μόνο σε εμβολιασμένους. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags