Facebook Pixel Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Πρώην τοπ παίκτης αποδέχθηκε κατηγορίες για παιδική πορνογραφία
| 2021-04-29 20:14:00

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Πρώην τοπ παίκτης αποδέχθηκε κατηγορίες για παιδική πορνογραφία

Sportdog Team
Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Πρώην τοπ παίκτης αποδέχθηκε κατηγορίες για παιδική πορνογραφία

"Σεισμός" στο χώρο του αθλήματος καθώς την Πέμπτη (29/4) έγινε γνωστό ότι παίκτης που αγωνίστηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Άρσεναλ αποδέχθηκε εν μέρη τις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί για κατοχή παιδικής πορνογραφίας ζητώντας μάλιστα συγγνώμη

Κριστόφ Μέτζελντερ: Στον ανακριτή του Ντίσελντορφ απολογήθηκε την Μ. Πέμπτη (29/4) ο Γερμανός ποδοσφαιριστής κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία. Ο 40χρονος αποδέχθηκε εν μέρη τις κατηγορίες, ότι δηλαδή προώθησε 18 αρχεία σε τρεις γυναίκες, με την μια να είναι αυτή που κατήγγειλε το τι συνέβη στην αστυνομία του Αμβούργου. Παράλληλα αρνήθηκε τις υπόλοιπες, περί κατοχής 300 παρόμοιων αρχείων.

"Έμεινα σιωπηλός τον τελευταίο ένα χρόνο. Είμαι ο τρίτος από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας. Γεννήθηκα στο Χάλτεμ αμ Ζέε. Είμαι μόνος και έχω μία κόρη από προηγούμενη σχέση. Αποφοίτησα από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση το 2000 και έπειτα υπέγραψα στην Ντόρτμουντ. Μετά από επτά χρόνια πήγα στη Ρεάλ και μετά στη Σάλκε. Το 2013 τελείωσε η ποδοσφαιρική μου καριέρα λόγω των τραυματισμών. Τότε ξεκίνησε νέα καριέρα. Ίδρυσα μία εταιρία αθλητικού μάρκετινγκ και έγινα αναλυτής στην τηλεόραση. Επιπλέον εντάχθηκα σε κοινωνικές οργανώσεις. Το 2006 δημιούργησα το Ίδρυμα Κρίστοφ Μέτσελντερ. 
Το Ίδρυμα συνέχιζε να λειτουργεί χωρίς να φέρει το όνομά μου μέχρι τα μέσα του 2020. Είμαι υπερήφανος γι' αυτά τα χρόνια της εθελοντικής εργασίας. Θα ήθελα να επιστρέψω τα βραβεία που πήρα, όπως αυτό της Βόρειας-Ρηνανίας Βεστφαλίας. Η 2α Σεπτεμβρίου 2019 ήταν ένα σημείο καμπής στην επαγγελματική, κοινωνική και ιδιωτική ζωή μου. Όλες οι εθελοντικές ενέργειες τελείωσαν. Είχα φωτογραφίες και τις αποθήκευα (screenshot) μέσα από σελίδες με ελεύθερη πρόσβαση. Αντάλλαξα εξτρίμ φαντασιώσεις στο τσατ. Αποδέχομαι την τιμωρία και ζητά συγγνώμη από τα θύματα σεξουαλικής βίας. Θα πρέπει να ζήσω με αυτήν την ενοχή στο υπόλοιπο της ζωής μου
", είπε κλαίγοντας. 

"Είναι αναστατωμένος, ξέρει τι έκανε. Ξέρει ότι αυτό που έκανε μπορεί να θεωρηθεί έγκλημα και θα αναλάβει τις ευθύνες του. Ακόμη και ο ίδιος εκπλήσσεται γι' αυτήν τη διπλή ζωή που καλλιέργησε. Προφανώς δεν είναι παιδόφιλος", τόνισε ο δικηγόρος του Κριστόφ Μέτζελντερ, Ούλριχ Ζόμερ, με τα μέσα της Γερμανίας να κάνουν λόγο ότι η πιθανότερη ποινή του θα είναι φυλάκιση 10-12 μηνών.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags