Facebook Pixel Europa League: "Διαβολική" ανατροπή με 6αρα για τελικό - Η Βιγιαρεάλ νίκησε η Άρσεναλ ελπίζει (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-30 00:07:00

"Διαβολική" ανατροπή με 6αρα για τελικό - Η Βιγιαρεάλ νίκησε η Άρσεναλ ελπίζει (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Διαβολική" ανατροπή με 6αρα για τελικό - Η Βιγιαρεάλ νίκησε η Άρσεναλ ελπίζει (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βιγιαρεάλ πήραν προβάδισμα για να βρεθούν στον τελικό του Europa League, μιας και κέρδισαν τη Ρόμα και την Άρσεναλ με 6-2 και 2-1 αντίστοιχα. Ειδικά η ομάδα του Σόλσκιερ έκανε μια απίστευτη ανατροπή στο δεύτερο μέρος, λόγο των εκπληκτικών Καβάνι και Φερνάντες μιας και στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ με 1-2

Europa League: Φοβερό θέαμα στους δύο πρώτους ημιτελικούς της διοργάνωσης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και τη Βιγιαρεάλ να έχουν προβάδισμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Πιο συγκεκριμένα οι "κόκκινοι διάβολοι" κατάφεραν και έκαναν την ανατροπή με την Ρόμα και αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 2-1, πήραν όχι μόνο τη νίκη, αλλά και τεράστιο πλεονέκτημα κερδίζοντας με 6-2. Οι παίκτες του Σόλσκιερ άνοιξαν το σκορ στο 9' με τον Μπρούνο Φερνάντες, όμως οι Ρωμαίοι κατάφεραν και έφεραν το ματς... τούμπα με πέναλτι του Πελγκρίνι στο 11' και τέρμα του Τζέκο στο 33'. Το δεύτερο μέρος ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους Άγγλους καθώς με δύο γρήγορα γκολ του Καβάνι (48',64') πήραν και πάλι... κεφα΄λι στο σκορ. Στο 71' με πέναλτι ο Πορτογάλος έβαλε και αυτός το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνοντας το  το 4-2. Το... πάρτι όμως δεν τελείωσε εκεί καθώς ο Πογκμπά στο 75' έκανε το 5-2, ενώ 11 λεπτά μετά ο Γκρίνγουντ έβαλε το... κερασάκι στο διασυρμό των Ιταλών κάνοντας το 6-2.

Στον αγώνα του Μαδριγάλ η Βιγιαρεάλ προηγήθηκε μόλις στο 5' με γκολ του Τριγκέιρος, ενώ ο Ραούλ Αλμπιόλ κατάφερε στο 29', μετά από ασίστ του Μορένο να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Η Άρσεναλ έβλεπε το ένα κακό να έρχεται μετά το άλλο, καθώς στο 35', με υπόδειξη VAR ακυρώθηκε πέναλτι στον Πέπε, ενώ στο 57' ο Θεμπάγιος άφησε τους "κανονίερηδες" με 10 παίκτες μετά από δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 73' ο Πεπέ θα ευστοχήσει σε πέναλτι, μειώνοντας σε 2-1, κάτι που δίνει ελπίδες για τη ρεβάνς στους Βρετανούς, ενώ και οι Ισπανοί τελείωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή του Καπουέ στο 80', με δεύτερη κίτρινη.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ρόμα 6-2 (Μ. Φερνάντες 9', 71' πεν), Καβάνι (48',64), Πογκμπά (75'), Γκρίνγουντ (86') - Πελεγκρίνι (15' πεν.), Τζέκο (33')
Βιγιαρεάλ - Άρσεναλ 2-1 Τριγκέιρος (5'), Αλμπιόλ (29') - Πεπέ (73' πεν.)

Δείτε τα highlights των ημιτελικών του Europa League
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags