Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Για αυτό προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ - Αυτός τους... πώρωσε - Απίστευτο το ξέσπασμα του Γκαρσία(vid)
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-30 20:14:00

Για αυτό προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ - Αυτός τους... πώρωσε - Απίστευτο το ξέσπασμα του Γκαρσία(vid)

Sportdog Team
Για αυτό προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ - Αυτός τους... πώρωσε - Απίστευτο το ξέσπασμα του Γκαρσία(vid)

Απίστευτα στιγμιότυπα μετά την νίκη - πρόκριση του "δικεφάλου του Βορρά" στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας που τα κατέγραψε η κάμερα του PAOK TV. Μάλιστα συγκλονίζει ο Βιεϊρίνια με την ομιλία του στα αποδυτήρια πριν την αναμέτρηση, ενώ οι αντιδράσεις του Ουρουγουανού τεχνικού σε όλη την διάρκεια του αγώνα είναι φοβερές

ΠΑΟΚ: Δεν υπήρχε κανένας στον "δικέφαλο του Βορρά" που θεωρούσε ότι δεν θα βρίσκονταν στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Και μάλιστα αν κάποιος είχε... αμφιβολίες τα όσα είπε ο Βιεϊρίνια πριν την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΚ σίγουρα... πωρώθηκε.

"Ένα βήμα για τον τελικό. Όλοι μαζί παιδιά, είναι ωραίο να είμαστε στον τελικό, όλοι το γνωρίζουν. Θα πρέπει να παλέψουμε ως ομάδα ως οικογένεια που είμαστε. Το δείξαμε στα τρία τελευταία ματς, είναι η ώρα να το δείξουμε ξανά. Όλοι μαζί!", είπε ο Πορτογάλος.

Παράλληλα το βίντεο με τους πανηγυρισμούς των ανθρώπων του ΠΑΟΚ μετά τη λήξη του αγώνα δείχνουν το απίστευτο κλίμα που υπάρχει, με τον Πάμπλο Γκαρσία να ρίχνει και κάποια... γαλλικά.


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags