Facebook Pixel ΑΕΚ - Ντανίελε Βέρντε: "Βόμβες" από Βέρντε - Για αυτό έφυγε από την ΑΕΚ - "Τα πράγματα έγιναν..."
| 2021-04-30 20:27:00

"Βόμβες" από Βέρντε - Για αυτό έφυγε από την ΑΕΚ - "Τα πράγματα έγιναν..."

Sportdog Team
"Βόμβες" από Βέρντε - Για αυτό έφυγε από την ΑΕΚ - "Τα πράγματα έγιναν..."

Συνέντευξη στην ιταλική ιστοσελίδα fanpage.it έδωσε ο πρώην εξτρέμ της Ένωσης όπου ανάμεσα σε αυτά που είπε ήταν και οι λόγοι που τον οδήγησαν να φύγει από την Ελλάδα, ενώ ανέφερε και το πως ήταν η εμπειρία του από το πέρασμα του από τους ¨κιτρινόμαυρους"

ΑΕΚ - Ντανίελε Βέρντε: Συνέντευξη στην ιστοσελίδα fanpage.it έδωσε ο Ιταλός πρώην παίκτης της Ένωσης, όπου αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από την Ελλάδα. Όπως είπε η εμπειρία του στους "κιτρινόμαυρους" ήταν πολύ όμορφη αλλά έδωσε την εξήγηση για τον λόγο που αποφάσισε να γυρίσει στην πατρίδα του και να μην μείνει στην Αθήνα.

"Πέρασα πολύ όμορφα στην Ελλάδα, αλλά μετά τα πράγματα περίπλοκα από προσωπική άποψη. Είχα την οικογένεια μου μακριά, με ένα νεογέννητο παιδί που δεν μπορούσα να δω εξαιτίας της πανδημίας.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, παρόλα αυτά, ήταν μία φανταστική, ανταποδοτική και χρήσιμη εμπειρία. Αλλά ήθελα να γυρίσω στην Ιταλία και μου αρέσει το ιταλικό ποδόσφαιρο, το οποίο κατά την άποψη μου παραμένει ένα από τα κορυφαία στον κόσμο", είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Ντανίελε Βέρντε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags