Facebook Pixel Ντιέγκο Μαραντόνα: Οριστικό! "Σκότωσαν" τον Μαραντόνα - Αυτό είναι το τελικό πόρισμα του θανάτου του που σοκάρει
| 2021-05-01 00:04:00

Οριστικό! "Σκότωσαν" τον Μαραντόνα - Αυτό είναι το τελικό πόρισμα του θανάτου του που σοκάρει

Sportdog Team
Οριστικό! "Σκότωσαν" τον Μαραντόνα - Αυτό είναι το τελικό πόρισμα του θανάτου του που σοκάρει

Η οριστική έκθεση του θανάτου του Νιτεγκίτο σοκάρει τους πάντες, μιας και όπως έγινε γνωστό από τις 70 σελίδες του πορίσματος με τη στοιχειώδη ιατρική φροντίδα θα μπορούσε να έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να είναι ζωντανός

Ντιέγκο Μαραντόνα: "Ελλιπής, ανεπαρκής και ακατάλληλη φροντίδα", χαρακτηρίζουν τη περίοδο νοσηλείας του Ντιεγκίτο η ιατρονομική έκθεση που έγινε για να φανούν τα αίτια θανάτου του Αργεντίνου στις 25 Νοεμβρίου 2020. Σε μια έκθεση 70 σελίδων, που πήρε μέρος επιτροπή ιατρών καταλήγει στα 13 συμπεράσματα που κόστισαν τη ζωή στον "Pibe de Oro" ασκώντας κριτική στην συμπεριφορά που έδειξαν οι γιατροί για όσο καιρό έμενε στο σπίτι του μετά την επέμβαση στον εγκέφαλο που είχε υποβληθεί με επιτυχία.

"Παρ’ όλο που θα ήταν ψευδές να δηλώσουμε ότι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα δεν θα είχε πεθάνει αν είχε λάβει επαρκούς φροντίδας κατά τη νοσηλεία του, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση που καταγράφηξε τις μέρες πριν τον θάνατό του, αν είχε διακομιστεί σε ένα ιατρικό κέντρο πολλών λειτουργιών με τις κατάλληλες ιατρικές πρακτικές, συμφωνούμε ότι θα είχε καλύτερες πιθανότητες να επιβιώσει".

Μάλιστα τονίζεται ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα "Δεν εξάσκησε στον μέγιστο βαθμό τις νοητικές του ικανότητες και δεν ήταν σε θέση να πάρει αποφάσεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του" ενώ γίνεται λόγος και για "ντελώς ανεπαρκή και ακατάλληλο χώρο διαμονής" για την κατοικία του στο Τίγκρες της Αργεντινής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags