Facebook Pixel "Σεισμός" σε μεγάλη ομάδα! "Ψαλίδι" στο συμβόλαιο του παιχταρά - Θα πάρει από τα λεφτά του ο...
| 2021-05-01 22:30:00

"Σεισμός" σε μεγάλη ομάδα! "Ψαλίδι" στο συμβόλαιο του παιχταρά - Θα πάρει από τα λεφτά του ο...

Sportdog Team
"Σεισμός" σε μεγάλη ομάδα! "Ψαλίδι" στο συμβόλαιο του παιχταρά - Θα πάρει από τα λεφτά του ο...

Όλα δείχνουν ότι τα οικονομικά ακόμα και των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων έχουν πληγεί πολύ από την πανδημία του κορωνοϊού. Έτσι αν θελήσουν να προχωρήσουν σε... ηχηρές μεταγραφές το καλοκαίρι θα πρέπει να γίνουν περικοπές χρημάτων ακόμα και από τους ήδη υπάρχοντες σούπερ σταρ τους, κάτι που σίγουρα θα φέρει... αντιδράσεις

Λιονέλ Μέσι - Έρλινγκ Χάαλαντ: Δημοσίευμα βάζει... φωτιά στην Μπαρτσελόνα, μιας και εμπλέκει τα δύο μεγάλα στοιχήματα του Λαπόρτα. Από την μια η παραμονή του Αργεντίνου και από την άλλη η έλευση του Νορβηγού σούπερ σταρ συνθέτουν ένα... εκρηκτικό μείγμα για τα οικονομικά των Καταλανών. Έτσι ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών κάνει λόγο για παρουσίαση 10ετούς πλάνου για τον αρχηγό της Μπάρτσα, με τον ίδιο να μπορεί να πάει στο MLS μετά από 2 χρόνια αν θέλει και επιστρέψει για να βάλει τέλος στην καριέρα του και να συνεχίσει από άλλο πόστο.

Όμως το Eurosport αναφέρει ότι ο Λιονέλ Μέσι θα μπορούσε να βάλει την υπογραφή του και σε συμβόλαιο με λιγότερα χρήματα, έτσι η Μπαρτσελόνα να φέρει παίκτες όπως ο Έρλινγκ Χάαλαντ μιας και το θέμα του Αργεντίνου δεν ήταν το οικονομικό, αλλά η ενίσχυση του συλλόγου ώστε να κατακτήσει τίτλους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags