Facebook Pixel Λουίς Σουάρες: Απίστευτο βίντεο με Σουάρες - Έτσι πήρε το ιταλικό διαβατήριο - "Έκλεψε" και τον... έδωσαν στεγνά (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-05-01 16:36:00

Απίστευτος Σουάρες - Έτσι πήρε το ιταλικό διαβατήριο - "Έκλεψε" και τον... έδωσαν στεγνά (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτος Σουάρες - Έτσι πήρε το ιταλικό διαβατήριο - "Έκλεψε" και τον... έδωσαν στεγνά (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εικόνα είναι πάντα ο πιο αδιάψευστος μάρτυρας και στην περίπτωση του Ουρουγουανού επιθετικού της Ατλέτικο δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τον τρόπο που κατάφερε να περάσει τις εξετάσεις ώστε να πάρει το ιταλικό διαβατήριο και να μπορέσει να προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του στην Γιουβέντους

Λουίς Σουάρες: Το περασμένο είχε υπάρξει μεγάλη κουβέντα για την εξασφάλιση του ιταλικού διαβατηρίου από τον Ουρουγουανό για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Γιουβέντους, κάτι που δεν έγινε και κατέληξε στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο τρόπος ήταν ότι ο επιθετικός των "ροχιμπλάνκος" εκμεταλλεύτηκε τις ρίζες της συζύγου του και προσπάθησε να πάρει το έγγραφο που θα του επέτρεπε να παίξει στην Ιταλία ως γηγενής και σε οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης ως κοινοτικός.

Το πρόβλημα είναι ότι αποδείχθηκε ότι υπήρξαν παρατυπίες στις εξετάσεις που χρειάστηκε να δώσει και μετά από έρευνα επιβλήθηκαν κυρώσεις στον διευθυντή του εξεταστικού κέντρου και σε τρεις υπαλλήλους. Αδιάψευστος μάρτυρας το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας το Μ. Σάββατο (1/5) και δείχνει τον Λουίς Σουάρες να παίρνει έγγραφο από τους εξεταστές, πιθανόν με τις απαντήσεις, με τον ίδιο λίγο αργότερα να μοιράζει αυτόγραφα και να βγαίνει φωτογραφίες με τους εξεταστές του. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags