Facebook Pixel Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας: Κέρδισαν με τα... δεύτερα και τώρα Παρί - Έτσι παίρνει το πρωτάθλημα η Σίτι την Κυριακή (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-01 16:40:00

Κέρδισαν με τα... δεύτερα και τώρα Παρί - Έτσι παίρνει το πρωτάθλημα η Σίτι την Κυριακή (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Κέρδισαν με τα... δεύτερα και τώρα Παρί - Έτσι παίρνει το πρωτάθλημα η Σίτι την Κυριακή (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να χρησιμοποίησε αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές και να... χαράμισε ένα ολόκληρο ημίχρονο, όμως οι Πολίτες με δύο γκολ σε ισάριθμα λεπτά κατάφεραν και κέρδισαν εκτός έδρας την Κρίσταλ Πάλας, δίνοντάς τους το δικαίωμα να πανηγυρίσουν από την Κυριακή του Πάσχα (2/5) τον τίτλο της Premier League, αρκεί να υπάρξει ένα αποτέλεσμα που θέλουν

Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας: Με το μυαλό στον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας με την Παρί ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποφάσισε να κάνει αρκετά μεγάλο rotation στον αγώνα του Μ. Σαββάτου με την Πάλας. Στο πρώτο μέρος οι Πολίτες δεν μπορούσαν να βρουν τα πατήματά τους με μοναδική φάση στο 36' όταν ο Ζεσούς σκόραρε μετά από γέμισμα, όμως το γκολ ακυρώθηκε, σωστά, ως οφσάιντ.

Οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος κατάφεραν να σκοράρουν και μάλιστα δύο φορές σε ισάριθμα λεπτά, στις πρώτες τους προσπάθειες στον στόχο στο δεύτερο ημίχρονο. Αφού πρώτα στο 54' ο Νταν έδιωξε σχεδόν πάνω στη γραμμή μια σέντρα – σουτ από δεξιά, ο Αγουέρο στο 57' πήρε το γέμισμα του Μεντί και με ένα κοντρόλ, «κεραυνοβόλησε» την εστία του Γκουαΐτα με το δεξί για το 1-0! Κι αφού λύθηκε ο Γόρδιος δεσμός, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ήρθε και δεύτερο γκολ από τον Φεράν Τόρες στο 58'. Αγουέρο, Ζέσους και Στέρλινγκ συνεργάστηκαν, ο Ισπανός βρήκε χώρο να κάνει το αριστερό πλασέ και κάπως έτσι έγινε το 2-0.

Πλέον μετά τη νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας, η Μάντσεστερ Σίτι θέλει απλά να μην κερδίσει η συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι της Κυριακής (2/5) με τη Λίβερπουλ για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Premier League για έβδομη φορά στην ιστορία της.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags