Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρελή εξέλιξη: Ο Χάαλαντ... πληρώνει τον ΠΑΟΚ - "Πανηγυρίζει" ο Σαββίδης!
| 2021-05-01 17:32:00

Τρελή εξέλιξη: Ο Χάαλαντ... πληρώνει τον ΠΑΟΚ - "Πανηγυρίζει" ο Σαββίδης!

Sportdog Team
Τρελή εξέλιξη: Ο Χάαλαντ... πληρώνει τον ΠΑΟΚ - "Πανηγυρίζει" ο Σαββίδης!

Ο Χάλαντ, ο Μπάμπα και πώς μπορεί ο ΠΑΟΚ να βγει κερδισμένος. Μία τρελή ιστορία, που ίσως φέρει χαμόγελα και χρήματα στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ: Τον Ιανουάριο του 2021, ο ΠΑΟΚ έφερε στη Θεσσαλονίκη τον Μπάμπα Ράχμαν, ο οποίος κλήθηκε να μπει στα...παπούτσια του Δημήτρη Γιαννούλη που πλέον είναι και μόνιμα κάτοικος Αγγλίας με τα «Καναρίνια».

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, το Eurosport και η Daily Star, φέρνουν στο προσκήνιο το μεταγραφικό πλάνο της Τσέλσι για τη θερινή μεταγραφική περίοδο, με τους Λονδρέζους να θέλουν να αποσυμφορήσουν το ρόστερ τους, με 12 ποδοσφαιριστές της να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, μεταξύ αυτόν και ο Ράχμαν Μπάμπα.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κερδίσει χρήματα τα οποία θα μπορέσει να δαπανήσει για να κάνει δικό της τον Έρικ Χάαλαντ που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της, ή ως εναλλακτικές τους Ρομέλου Λουκάκου και να κάνει το...κόλπο γκρόσο με τον Χάρι Κέιν.

Θέλετε να μάθετε ποιοι έχουν... πωλητήριο; Ας ξεκινήσουμε: Τάμι Έιμπραχαμ, Κερτ Ζουμά, Φικάγιο Τομόρι, Μίτσι Μπατσουαγί, Κένεντι, Ντάβιντε Ζαπακόστα, Ντάνι Ντρίνκγουότερ, Βίκτορ Μόζες, Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ, Ρος Μπάρκλεϊ, Ίκε Ούγκμπο αλλά και ο... Θεσσαλονικιός, Μπάμπα Ράχμαν.


Πηγή: metrosport.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags