Facebook Pixel Τα "σκάει" ο Αλαφούζος - Φέρνει "τρελό" wonderkid από την Γερμανία στον ΠΑΟ - Θα κάνει... παπάδες
| 2021-05-01 19:00:00

Τα "σκάει" ο Αλαφούζος - Φέρνει "τρελό" wonderkid από την Γερμανία στον ΠΑΟ - Θα κάνει... παπάδες

Sportdog Team
Τα "σκάει" ο Αλαφούζος - Φέρνει "τρελό" wonderkid από την Γερμανία στον ΠΑΟ - Θα κάνει... παπάδες

Φαίνεται ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να αυξήσει τόσο το μπάτζετ, όσο και την ποιότητα της ομάδας για την επόμενη χρονιά και οι παίκτες που εξετάζει είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι τελευταίες πληροφορίες για τον παίκτη που μπήκε στο... μικροσκόπιο των Πρασίνων που αν έρθει μπορεί να αφήσει... εποχή στο "Τριφύλλι"

Παναθηναϊκός - Σεμπάστιαν Βασιλειάδης: Παίκτης που θα μπορούσε να αλλάξει τις ισορροπίες στο κέντρο των Πράσινων είναι ο Έλληνας ομογενής παίκτης της Πάντερμπορν που σύμφωνα με το newspo.gr είναι στο στόχαστρο του Πιερ Ντρεοσί για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ο 23χρονος αποκτήθηκε από την Άαλεν με 350.000 ευρώ, ενώ φέτος έχει 18 συμμετοχές και μια ασίστ στην Bundesliga 2. Για να καταλάβουμε το πόσο μεγάλο ταλέντο θεωρείται αυτή τη στιγμή το transfermarkt τον κοστολογεί στα 2 εκατομμύρια ευρώ. 

Ο Παναθηναϊκός πρόκειται να ψάξει για μέσο το καλοκαίρι και ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή αν ολοκληρωθεί μια τέτοια κίνηση, παρά το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην Ελλάδα ως σήμερα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags