Facebook Pixel Ατλέτικο Μαδρίτης - Έλτσε: Με την ψυχή στο... στόμα αλλά νίκη για την Ατλέτικο - Έμειναν στην κορυφή οι "ροχιμπλάνκος" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-01 19:44:00

Με την ψυχή στο... στόμα αλλά νίκη για την Ατλέτικο - Έμειναν στην κορυφή οι "ροχιμπλάνκος" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Με την ψυχή στο... στόμα αλλά νίκη για την Ατλέτικο - Έμειναν στην κορυφή οι "ροχιμπλάνκος" (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ατλέτικο κατάφερε και πήρε τη νίκη εκτός έδρας με 1-0 επί της Έλτσε και ξέφυγε με 5 βαθμούς από την Μπαρτσελόνα παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε πέναλτι στις καθυστερήσεις

Ατλέτικο Μαδρίτης - Έλτσε: Οι "ροχιμπλάνκος" κατάφεραν και πήραν μια σπουδαία νίκη επί της Έλτσε με 1-0 εκτός έδρας και παρά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκαν έμειναν στην κορυφή της La Liga 5 βαθμούς πάνω από την Μπαρτσελόνα, που αντιμετωπίζουν την επόμενη αγωνιστική. Το καθοριστικό γκολ πέτυχε στο πρώτο μέρος ο Γιορέντε, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στις καθυστερήσεις. 

Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος, παρότι οι γηπεδούχοι παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Ο Γιορέντε στο 23' άνοιξε το σκορ ύστερα από ένα ακυρωθέν γκολ του Λουίς Σουάρες, ενώ στο 2ο μέρος ο Ουρουγουανός κέρδισε πέναλτι που επίσης ακυρώθηκε (σωστά) λόγω VAR σε χέρι αντιπάλου. Στα τελευταία λεπτά, όμως, η ομάδα του Φραν Εσκριμπά άρχισε να χάνει ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το πέναλτι που κέρδισε στο 88' σε χέρι του Γιορέντε και που εκτέλεσε στις καθυστερήσεις. Η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Όμπλακ και τελικά έμεινε το 0-1 για τους "ροχιμπλάνκος".

ΕΛΤΣΕ: Γκατσανίγκα, Παλάσιος (46' Μπαραγάν), Κάλβο, Γκονθάλεθ, Σάντσεθ (80' Ροντρίγκεθ), Μορέντε (46' Πιάτι), Γκούτι, Μαρκόνε (80' Φεράντεθ), Φιδέλ, Μίγια (71' Νίνο), Μπογέ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Σάβιτς, Χιμένες (82' Φελίπε), Ερμόσο, Τρίπιερ, Γιορέντε, Κοντογκμπιά, Λεμάρ (57' Φέλιξ), Κορέα (65' Κόκε), Σουάρες (82' Σαούλ), Καράσκο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags