Facebook Pixel Κριστιάνο Ρονάλντο: Δύσκολα τα πράγματα για Ρονάλντο - Δημοσίευμα-"μπουμ" για την καριέρα του - Απίστευτο!
| 2021-05-02 13:32:00

Δύσκολα τα πράγματα για Ρονάλντο - Δημοσίευμα-"μπουμ" για την καριέρα του - Απίστευτο!

Sportdog Team
Δύσκολα τα πράγματα για Ρονάλντο - Δημοσίευμα-"μπουμ" για την καριέρα του - Απίστευτο!

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Γιουβέντους, φαίνεται πως έχει αρχίσει. Και οι λόγοι είναι αρκετοί, όπως η εξοικονόμηση χρημάτων για την «γηραιά κυρία», η ψυχολογική κατάσταση του διάσημου άσου στο Τορίνο και η απογοήτευση του, σχετικά με τον σχεδιασμό των πρωταθλητών Ιταλίας.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Όπως επαναλαμβάνει η ισπανική εφημερίδα «Marca», ο CR7 αναζητά νέο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα και στο πλαίσιο αυτό, έχει αναθέσει στον μάνατζερ του, Ζόρζε Μέντες να «βολιδοσκοπήσει» την αγορά.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα, αναφέρεται πως ο Ρονάλντο εξετάζει την επιστροφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας συζητήσει το θέμα με αρκετούς από τους πρώην συμπαίκτες του στους Μαδριλένους. Ομως η πρώτη απάντηση που εισέπραξε από τον ισπανικό σύλλογο, ήταν αρνητική.

Ο ισπανικός Τύπος αποκάλυψε πρόσφατα πως το θέμα Ρονάλντο εξετάσθηκε και από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Οι διοικητικοί ηγέτες των «κόκκινων διαβόλων» δεν έχουν κλείσει οριστικά την πόρτα, αλλά και εδώ φαίνεται περίπλοκο το ζήτημα. Όσο για την Παρί Σεν Ζερμέν, ο διάσημος Πορτογάλος εκτιμάται απλώς ως μία αξιόπιστη επιλογή.

Το βέβαιο είναι, πως ο χαρισματικός επιθετικός, θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και δεν θέλει σε καμμία περίπτωση να πάρει μεταγραφή για κάποιο... εξωτικό ή/και λιγότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Όμως η προχωρημένη ποδοσφαιρική του ηλικία, ο κολοσσιαίος μισθός του, η δύσκολη οικονομική κατάσταση πολλών συλλόγων και η παρουσία άλλων επιτυχημένων παικτών στην αγορά, αποτελούν σοβαρά εμπόδια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags