Facebook Pixel Serie A: Τρελή ματσάρα - Νίκη... θρίλερ με 4-3 η Λάτσιο, βλέπει Champions League! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-02 16:37:00

Τρελή ματσάρα - Νίκη... θρίλερ με 4-3 η Λάτσιο, βλέπει Champions League! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρελή ματσάρα - Νίκη... θρίλερ με 4-3 η Λάτσιο, βλέπει Champions League! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λάτσιο έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά νίκησε με 4-3 την Τζένοα και συνεχίζει να βλέπει τις θέσεις Champions League στην Serie A.

Serie A: Αν και στο τέλος έκανε τα εύκολα δύσκολα, η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι λύγισε τη Τζένοα με 4-3 στη Ρώμη και εξακολουθεί να πιέζει τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω τις και έχουν στόχο την 4άδα.

Στο 30’ με δόση τύχης ο super φορμαρισμένος, Χοακίν Κορέα, άνοιξε το σκορ και στο 43’ από τη βούλα του πέναλτι ο Τσίρο Ιμόμπιλε τίναξε τα δίχτυα για το 2-0. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’) με αυτογκόλ του Μάρουσιτς η Τζένοα μείωσε σε 2-1, όμως ο Λουίς Αλμπέτο (48’) και ξανά ο Κορέα (56’) σκόραραν και έκαναν την υπόθεση τρεις βαθμοί να μοιάζει πολύ εύκολη υπόθεση (4-1).

Ομως δεν ήταν. Στο 80’ ο Κατάλντι έκανε αχρείαστο πέναλτι και ο Σκαμάκα από τη βούλα το 4-2, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Σομουρόντοβ με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε ακόμα περισσότερο. Το τελευταίο τέταρτο έγινε… θρίλερ, όμως οι Laziali κράτησαν το 4-3 μέχρι το φινάλε και παραμένουν γερά μέσα στο κόλπο του Champions League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags