Facebook Pixel Premier League:
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-02 23:37:00

Σαρωτική Τότεναμ με Μπέιλ από... τα παλιά - Έβαλε τρεις γκολάρες ο Ουαλός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σαρωτική Τότεναμ με Μπέιλ από... τα παλιά - Έβαλε τρεις γκολάρες ο Ουαλός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έδωσε μια μοναδική ποδοσφαιρική παράσταση με τρία γκολ και η Τότεναμ πήρε σημαντική νίκη με 4-0 κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, παραμένοντας ζωντανή στη μάχη της πρώτης τετράδας.

Premier League: Με τον Γκάρεθ Μπέιλ να πετυχαίνει τρία γκολ, η Τότεναμ επιβλήθηκε εύκολα 4-0 της -ουραγού και υποβιβασμένης- Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Λόντον Στάντιουμ», σε αναμέτρηση για την 34η αγωνιστική της Premier League, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες της για είσοδο στην τετράδα.

Οι «σπερς» ήταν εμφανέστατα ανώτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Κατάφεραν να προηγηθούν με τον Μπέιλ στο 36ο λεπτό, με τον Ουαλό να γίνεται αποδέκτης της εξαιρετικής πάσας του Σερζ Οριέ και να «κρεμάει» τον Άαρον Ράμσντεϊλ. Η ομάδα του Ράιαν Μέισον νόμιζε πως βρήκε και δεύτερο γκολ στο 51΄, με τον Σον Χέουνγκ-Μιν, ωστόσο το τέρμα ακυρώθηκε έπειτα από τη χρήση του VAR για οφσάιντ στον Νοτιοκορεάτη επιθετικό. Το 2-0 ήρθε εν τέλει στο 61΄ σε αντεπίθεση, και πάλι από τον Μπέιλ, έπειτα από υπέροχη ενέργεια του Σον. Το χατ-τρικ του Ουαλού ολοκληρώθηκε με αριστερό σουτ εκτός περιοχής οκτώ λεπτά αργότερα, ωστόσο χάρμα οφθαλμών ήταν το τέταρτο γκολ της Τότεναμ που σημείωσε ο Σον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags