Facebook Pixel Η «ώρα» του Χιμένεθ και του Μάκου
| 2011-11-16 22:16:00

Η «ώρα» του Χιμένεθ και του Μάκου

Η «ώρα» του Χιμένεθ και του Μάκου

Έρχονται και άλλα χρήματα στην ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά είναι σαν να μην... μπήκαν ποτέ τους, αφού πρέπει να αποπληρωθεί οι δόσεις του Χιμένεθ για του Γρηγόρη Μάκου.

Από μέρα σε μέρα περιμένουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ την δόση από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της Nova, προκειμένου να καλύψουν υποχρεώσεις παικτών και εφορίας. Ένα ποσό που φτάνει τις 400.000 ευρώ, που όμως δεν καλύπτει ούτε στο ελάχιστο τις υποχρεώσεις. Μαζί με αυτά τα χρήματα, είναι και κάποια ακόμα που περιμένουν στην Ένωση. Ωστόσο, αυτά θα είναι σαν να μην μπήκαν ποτέ στα ταμεία, αφού ήδη είναι «δεσμευμένα».

Πρόκειται για την πρώτη δόση του Μανόλο Χιμένεθ, στον διακανονισμό που του έγινε για τη λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, αλλά και στα χρήματα που οφείλονται στον Πανιώνιο για την αποπληρωμή της μεταγραφής του Γρηγόρη Μάκου. Αναβολή δεν παίρνει σε καμία από τις δύο περιπτώσεις, αφού και οι «κυανέρυθροι» έχουν κινηθεί νομικά για να διασφαλίσουν τα χρήματά τους (έχει μείνει ένα υπόλοιπο περίπου 100.000 ευρώ), ενώ και στην περίπτωση του Ισπανού υπάρχει ρήτρα σε ενδεχόμενο καθυστέρηση της πληρωμής του (ένας όρος προκειμένου να μην αξιώσει ο Ισπανός αποζημίωση) και για αυτό η ΑΕΚ καλείτε να φανεί συνεπέστατη για να μην χρειαστεί να πληρώνει κερατιάτικα.

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags