Facebook Pixel Superleague: Στον... αέρα προπονητής μεγάλης ελληνικής ομάδας - "Φούντωσαν" οι φήμες για αποχώρηση!
| 2021-05-04 00:04:00

Στον... αέρα προπονητής μεγάλης ελληνικής ομάδας - "Φούντωσαν" οι φήμες για αποχώρηση!

Στον... αέρα προπονητής μεγάλης ελληνικής ομάδας - "Φούντωσαν" οι φήμες για αποχώρηση!

Τί συμβαίνει με κορυφαίο Σουπερλιγκάτο τεχνικό και γιατί τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του έχουν... πάρει φωτιά; Ο λόγος που δεν έχει ανανεώσει και πώς μπορούν να αλλάξουν εκ νέου τα δεδομένα.

Superleague: Μπορεί ο Άρης να έχει βάλει για τα καλά πλώρη για την Ευρώπη, ωστόσο υπάρχουν ορισμένα ζητήματα που βρίσκονται στον αέρα. Όπως για παράδειγμα το μέλλον του Άκη Μάντζιου στη Θεσσαλονίκη.

Ο Έλληνας προπονητής έφτιαξε ένα εξαιρετικό σύνολο φέτος, ικανό να τα βάλει με κάθε αντίπαλο. Μπορεί λοιπόν να τα έχει πάει καλύτερα του αναμενομένου, όμως το συμβόλαιό του δεν έχει επεκταθεί, παρότι λήγει σε λίγους μήνες. Ποιός είναι ο λόγος άραγε;

Ο λόγος, λοιπόν, είναι ο εξής. Στον Άρη περιμένουν οριστικά την ετυμηγορία από το CAS, σχετικά με το αν οι "κίτρινοι" θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές και γενικώς προσθήκες το προσεχές καλοκαίρι. Θυμίζουμε ότι στους Θεσσαλονικείς έχει επιβληθεί απαγορευτικό από την FIFA για τις επόμενες δυο μεταγραφικές περιόδους.

Εφόσον το ban αρθεί και ο Άρης μπορεί να σχεδιάσει άνετα την ομάδα της επόμενης σεζόν, τότε είναι δεδομένο ότι ο Άκης Μάντζιος θα έχει τον πρώτο λόγο για την πάγκο της ομάδας. Άλλωστε είναι από τις περιπτώσεις που και τον θέλουν και τους θέλει. Ταίριαξαν πολύ και γι' αυτό, ο Άρης έκανε φέτος από τις καλύτερες χρονιές στη σύγχρονη ιστορία του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags