Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανεβάζει το μπάτζετ ο Μαρινάκης, 4 παίκτες από το πάνω ράφι - 15ετία τίτλων - Τριτοτέταρτοι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ"
| 2021-05-04 05:50:00

"Ανεβάζει το μπάτζετ ο Μαρινάκης, 4 παίκτες από πάνω ράφι - 15ετία τίτλων - Τριτοτέταρτοι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ"

του Γιώργου Κτενά
"Ανεβάζει το μπάτζετ ο Μαρινάκης, 4 παίκτες από πάνω ράφι - 15ετία τίτλων - Τριτοτέταρτοι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ"

Ο νέος Ολυμπιακός που θα "σαρώσει" και το λάθος Μαρτίνς. Ποιες είναι οι μεταγραφές που χρειάζονται οι Πειραιώτες για να αλλάξουν επίπεδο, ποιοι παίκτες πρέπει να έρθουν και τι συνέβη με τους Φορτούνη και Παπασταθόπουλο. Γιατί ο Παναθηναϊκός παραμένει ο μοναδικός μεγάλος αντίπαλος των Ερυθρολεύκων;

Ολυμπιακός: Σουπερ ανάλυση στο sportdog από τον Γιάννη Παπαγιάννη για τους Ερυθρόλευκους, την επόμενη μέρα στον σύλλογο, τον Φορτούνη, τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν, τα λεφτά που θα ρίξει ο Μαρινάκης, αλλά και το λάθος του Πέδρο Μαρτίνς.

"Δεν θα έχει πρόβλημα στον τελικό - Θα ανεβάσει το μπάτζετ ο Μαρινάκης - 4 βασικούς από το πάνω ράφι"

"Αν μπει αποφασισμένος δεν το χάνει το Κύπελλο. Νομίζω ότι φέτος διψάνε για νταμπλ παίκτες προπονητής και διοίκηση. Βεβαια σε έναν τελικό όλα μπορούν να συμβούν, αλλά αν παίξει σοβαρά δεν θα έχει πρόβλημα", ανέφερε στο αρχικό του στο sportdog.gr ο Γ. Παπαγιάννης.

Ποιο είναι το σχόλιό σου για την παραμονύ του Μαρτίνς, αλλά και πώς πρέπει να κεφαλαιοποιηθεί αυτή η παραμονή;

"Έχω την εντύπωση ότι θα ανεβάσει ο πρόεδρος το μπάτζετ. Από Σεπτέμβριο όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψουν κάποιοι φίλαθλοι στα γήπεδα, με ο,τι μπορεί να σημαίνει. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται δύο εξτρέμ και δύο μπακ αυτή τη στιγμή. Αν πάρει 4 βασικούς από το πάνω ράφι, αλλάζει επίπεδο. Με την προϋπόθεση βέβαια να μείνουν οι Σεμέδο, Καμαρά, Σα, όποιοι τέλος πάντων ακούγονται ότι μπορεί να πωληθούν".

"Δεν κάνει διαφορά ο Μπρούμα - Φιλότιμος ο Χολέμπας, αλλά... - Λάθος Μαρτίνς με Φορτούνη"

Αναφέρεις την απόκτηση δύο εξτρέμ όταν αυτές τις ημέρες είναι ανοιχτό το θέμα του Μπρούμα για τον Ολυμπιακό.

"Καλός παίκτης είναι ο Μπρούμα αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί ως βασικός να κάνει διαφορά στον Ολυμπιακό. Έχει και ακριβό συμβόλαιο, δύσκολο να τον κρατήσει η ομάδα. Ο Μασούρας, επίσης είναι καλός παίκτης, αλλά για να αλλάξει επίπεδο χρειάζεται από το πάνω ράφι μεταγραφές".

Στα μπακ;

"Ούτε ο φιλότιμος Χολέμπας, ούτε ο Ανδρούτσος, θέλει κάτι καλύτερο εκεί η ομάδα. Ελπιδοφόρος είναι ο Ρέαμπτσιουκ αλλά για βασικός στο Τσάμπιονς Λιγκ θεωρώ ότι θέλει κάτι καλύτερο".

Ποια είναι η άποψή σου για τον Φορτούνη; Όλη τη σεζόν ο Μαρτίνς φάνηκε να προτιμάει τον Βαλμπουενά, ενώ υπάρχουν και σενάρια για το μέλλον του.

"Δεν θα τον έδινα, τον θεωρώ τον καλύτερο Έλληνα παίκτη στα χαφ. Βασικός στην εθνική, ξέρει μπάλα, έχει ύψος, είναι βαθιά Ολυμπιακός. Η μεγαλύτερη αξιοποίηση του Βαλμπουενά από εκείνη του Φορτούνη είναι από τα λάθη του Μαρτίνς, αλλά από τη στιγμή που του βγαίνουν τα αποτελέσματα... Ίσως δεν είμαι αντικειμενικός σε αυτό το πεδίο, γιατί έχω αδυναμία στον Φορτούνη".

"Τρομερά σημάδια βελτίωσης ο Μπα - Αναθεωρησα για Σωκράτη - Τριτοτέταρτοι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ"

Υπάρχει κάποιος που ξεχώρισες φέτος;

"Ξεχώρισα τον Μπα που ανεβηκε, έδειξε τρομερά σημάδια βελτίωσης. Στα θετικά ήταν και ο Σωκράτης. Δεν είχα τόσο θετική άποψη αλλά αναθεώρησα προς το καλύτερο με όσα βλέπω. Νομίζω ότι αν μείνει ο Σεμέδο, μαζί με τους Παπασταθόπουλο και Μπα, συν τον Σισέ που μάλλον θα επιστρέψει, στα σέντερ μπακ είμαστε πληρεις". 

Τέλος, θέλω να μου πεις δύο λόγια για τους υπόλοιπους μεγάλους τού ελληνικού πρωταθλήματος.

"Αν δεν γίνουν επενδύσεις από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, θα είναι και πάλι μοναδικός πρωταγωνιστής ο Ολυμπιακός. Το ερώτημα είναι αν ο Ολυμπιακός κάνει 3-4 ενδεκαδάτες μεταγραφές, πόσο θα ανοίξει η ψαλίδα της διαφοράς; Πάμε για άλλη μια 15ετία τίτλων με τον Μαρινάκη πρόεδρο; Μαλλον ναι. Φυσικός αντίπαλος ήταν, είναι και θα είναι ο Παναθηναϊκός. Όσο δυνατός και αν είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ αν δεν δυναμώσει ο Παναθηναϊκός, δεν θα ξαναδούμε το πρωτάθλημα που βλέπαμε παλιά. Καλός ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, αλλα για τριτοτέταρτοι". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στον Ολυμπιακό - "Κόβει" δύο παίκτες για τη νέα σεζόν ο Μαρτίνς - Άκυρη η μεγάλη επιστροφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags