Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Βουίζει η πιατσα" για επιστροφή Πατέρα - Μόνο έτσι μπαίνει στην ΠΑΕ - Τι θα γίνει με Αλαφούζο!
| 2021-05-04 05:55:00

"Βουίζει η πιατσα" για επιστροφή Πατέρα - Μόνο έτσι μπαίνει στην ΠΑΕ - Τι θα γίνει με Αλαφούζο!

"Βουίζει η πιατσα" για επιστροφή Πατέρα - Μόνο έτσι μπαίνει στην ΠΑΕ - Τι θα γίνει με Αλαφούζο!

Η έντονη φημολογία για την "πράσινη" ΠΑΕ και ο ρόλος του νυν ιδιοκτήτη. Ποιες οι πιθανότητες να γυρίσει ο Νικόλας Πατέρας, ποια η δική του άποψη για τις εξελίξεις και πώς θα μπορούσε να μπει στην διοίκηση το επόμενο διάστημα. Το Sportdog.gr έχει το ρεπορτάζ για τον Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός: Έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με τον Νικόλα Πατέρα και το ενδεχόμενο επαναδραστηριοποίησής του στον Παναθηναϊκό. Το Sportdog... σκάλισε το θέμα και έχει το ρεπορτάζ.

Δεδομένο πρώτο. Ο Πατέρας δεν έχει πάψει όλα αυτά τα χρόνια να παρακολουθεί τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Έχει γνώση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ΠΑΕ, ειδικά τώρα που το χρέος έχει μειωθεί εξαιρετικά χαμηλά. Άλλωστε, ο πρώην πρόεδρος του "τριφυλλιού" είχε συμβουλέψει πολλές φορές τον Γιάννη Αλαφούζο, ειδικά στο ξεκίνημα της δικής του θητείας στο κλαμπ. 

Δεδομένο δεύτερο. Αυτή τη στιγμή, ο Νικόλας Πατέρας δεν έχει κάνει κάποια κίνηση επιστροφής στο "πράσινο" προσκήνιο. Δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι τέτοιο μελλοντικά, όμως τα δεδομένα της παρούσας φάσης είναι συγκεκριμένα.

Δεδομένο τρίτο. Σε περίπτωση που έβγαινε μπροστά ξανά για τον Παναθηναϊκό, ο Πατέρας θα έμπαινε ως ένας ισχυρός συμπαίκτης στο πλάι του Αλαφούζου. Ο νυν μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει στα χέρια του ένα φοβερά υψηλό ποσοστό των μετοχών και για να αποχωρούσε, θα χρειάζονταν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ μέσω Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου. Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει σενάριο επιστροφής Πατέρα με παράλληλη αποχώρηση Αλαφούζου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" Αλαφούζου στον ΠΑΟ - Ποιοι φεύγουν, τέλος κορυφαίο όνομα - Έρχεται και... απίθανη πρόταση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags