Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Λιονέλ Μέσι: Σε μπελάδες ο Μέσι - Έρευνα για το μπάρμπεκιου που έκανε στο σπίτι του μετά τη Βαλένθια!
| 2021-05-05 11:06:00

Σε μπελάδες ο Μέσι - Έρευνα για το μπάρμπεκιου που έκανε στο σπίτι του μετά τη Βαλένθια!

Sportdog Team
Σε μπελάδες ο Μέσι - Έρευνα για το μπάρμπεκιου που έκανε στο σπίτι του μετά τη Βαλένθια!

Ο Αργεντινός ερευνάται από τις Αρχές για την παραβίαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου. 

Μπαρτσελόνα - Λιονέλ Μέσι: Σε μπελάδες αναμένεται να μπει ο Λιονέλ Μέσι και οι παίκτες των "μπλαουγκράνα", μετά το μπάρμπεκιου που διοργάνωσε ο Αργεντινός σταρ στο σπίτι του την Δευτέρα του Πάσχα, μία ημέρα μετά τη νίκη με 3-2 επί της Βαλένθια στο "Μεστάγια".

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα τα πράγματα ξέφυγαν, καθώς στο σπίτι του Μέσι βρέθηκαν πάνω από 40 άτομα, με τους παίκτες της Μπαρτσελόνα μάλιστα να το γιορτάζουν δέοντος. Ενδεικτικό είναι πως κυκλοφόρησε ένα βίντεο από εκείνη την ημέρα, στο οποίο ακούγονται να τραγουδάνε το γνωστό σύνθημα «Campeones, Campeones»!

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις στην Ισπανία, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους αρμόδιους φορείς, με την La Liga και η Καταλανική κυβέρνηση να γνωστοποιούν πως θα διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό, αφού παραβιάστηκαν τα όρια συνάθροισης με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο τη χώρας κατά του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags