Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τι θα γίνει με τους δανεικούς - Σκέψεις αγοράς Εσίτι - Τι "παίζει" με Μπίσεσβαρ
| 2021-05-05 14:23:00

"Αγκάθια" για ΠΑΟΚ - Τι θα γίνει με τους δανεικούς - Σκέψεις αγοράς Εσίτι - Τι "παίζει" με Μπίσεσβαρ

Sportdog Team
"Αγκάθια" για ΠΑΟΚ - Τι θα γίνει με τους δανεικούς - Σκέψεις αγοράς Εσίτι - Τι "παίζει" με Μπίσεσβαρ

Όταν ο Πάμπλο Γκαρσία τον χειμώνα ενημέρωσε πως δεν τον είχε στα πλάνα του για το υπόλοιπο μισό της περιόδου, ο «Ντιέγκο των φτωχών» έψαξε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΠΑΟΚ: Τα υψηλά συμβόλαια των δανεικών, αλλά με συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Άντερσον Εσίτι, είναι «αγκάθια» για τον ΠΑΟΚ ενόψει της νέας χρονιάς. Στην κατηγορία των δανεικών ανήκουν και άλλοι ποδοσφαιριστές (Τσόλακ, Ζαμπά, Τσαούσης, Γαϊτανίδης) ωστόσο οι δύο αυτές περιπτώσεις μοιάζουν να είναι οι πιο δύσκολες.

Όταν ο Πάμπλο Γκαρσία τον χειμώνα ενημέρωσε πως δεν τον είχε στα πλάνα του για το υπόλοιπο μισό της περιόδου, ο «Ντιέγκο των φτωχών» έψαξε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο μάνατζερ του βρήκε τον Απόλλωνα Λεμεσού και ο 33χρονος μεσοεπιθετικός αφού πείσθηκε απ' αυτά που είδε πήγε στην Κύπρο για να παίξει σε μια ομάδα που είχε υψηλούς στόχους. «Έχουμε μια φανταστική ομάδα με νεαρούς, αλλά και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Ελπίζω να τους βοηθήσω να εκπληρώσουμε το στόχο μας, που είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», είπε πρόσφατα στο επίσημο περιοδικό του Απόλλωνα. 

Ο Σουριναμέζος σε 13 εμφανίσεις έχει σκοράρει δύο φορές εναντίον της ΑΕΚ Λάρνακας και μια φορά κόντρα στην ΑΕΛ, δείχνει να ανεβαίνει και να δίνει λύσεις στην ομάδα του Έλληνα προπονητή, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια τον έχει αφήσει στον πάγκο, αλλά παίζοντας ως αλλαγή προσφέρει σημαντική βοήθεια στην πρωτοπόρο του κυπριακού πρωταθλήματος.

«Η ομάδα με βοήθησε πολύ ώστε να προσαρμοστώ γρήγορα. Ήθελα να απολαύσω το ποδόσφαιρο. Δεν ακούω κανέναν, μόνο την οικογένεια μου. Αν αντιληφθώ ότι δεν είμαι αρκετά καλός, τότε ίσως είναι η ώρα για να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Μέχρι και σήμερα, όμως, δεν μπορώ να το πω αυτό», εξήγησε ο «Μπίσε» στην ίδια συνέντευξη.  

ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΣΙΤΙ

Ο Άντερσον Εσίτι είναι το δεύτερο μεγάλο «αγκάθι». Με συμβόλαιο που ξεπερνά τις 700.000 ευρώ καθαρά το χρόνο και ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, ο 26χρονος αμυντικός μέσος έφυγε τον Ιανουάριο και πήγε δανεικός στην Γκιόζτεπε. Μέχρι σήμερα μετράει 15 συμμετοχές, αλλά φαίνεται ότι έχει προλάβει να πείσει τους ανθρώπους της τουρκικής ομάδας

Πριν από ένα μήνα η «Fanatik» υποστήριξε ότι η Γκιόζτεπε θέλει να διατηρήσει τον Νιγηριανό μέσο στο ρόστερ της νέας χρονιάς και γι' αυτό το λόγο η διοίκηση της Γκιόζτεπε έχει κάνει ένα κύκλο πρώτων επαφών με τον ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν πως οι παράγοντες της Γκιόζτεπε θέλουν να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Εσίτι, βάσει της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο δανεισμού, αλλά και σ' αυτή την περίπτωση θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. 

*** «ΑΝ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ θα πρέπει να μου το πουν. Μέχρι στιγμής μου αρέσει εδώ. Θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει», λέει ο Μπίσεσβαρ.

*** ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ του Άντερσον Εσίτι με τη φανέλα της Γκιόζτεπε μόλις οι 3 είναι στο αρχικό σχήμα. 

*** ΤΑ ΝΕΑ είναι ευχάριστα για τον Λέο Ζαμπά, ο οποίος βρίσκει ρυθμό και όπως λένε στη Βάσκο «έχουμε κερδίσει ένα νέο παίκτη»

ΑΝΤΟΝΙΟ ΤΣΟΛΑΚ : Ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγει κερδισμένος από τον Κροάτη φορ

Ο Αντόνιο Τσόλακ κάνει σκέψεις παραμονής στη Μάλμε και στην περίπτωση του υπάρχουν δύο σενάρια. Είτε θα πείσει τους ανθρώπους της σουηδικής ομάδας να κάνουν χρήση της ρήτρας (3 εκατ. ευρώ) που υπάρχει στο συμβόλαιο δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ, είτε τον ερχόμενο Ιανουάριο θα επιστρέψει στην Τούμπα, έχοντας πάρει παιχνίδια στα πόδια του.  

*** Το πρώτο διάστημα του Κροάτη επιθετικού στη Σουηδία, παρότι βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, μοιάζει με την ιδανική συνθήκη που έψαχνε για να μπορέσει να βρει και πάλι τον καλό εαυτό του. Πέτυχε το πρώτο του γκολ (εναντίον της Εστερσουντ), είναι βασικός και όπως λέει «περνάω καλά εδώ, γιατί να μη θέλω να μείνω...». 

Πηγή: FORZA

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags