Facebook Pixel Super League 2: Η… βαλίτσα που επιστράφηκε και το διπλό με επική ανατροπή - "Εγκλωβίστηκε" στο πάρκινγκ ο πρόεδρος!
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-05 16:18:00

Η… βαλίτσα που επιστράφηκε και το διπλό με επική ανατροπή - "Εγκλωβίστηκε" στο πάρκινγκ ο πρόεδρος!

Οι Μιχείες
Η… βαλίτσα που επιστράφηκε και το διπλό με επική ανατροπή - "Εγκλωβίστηκε" στο πάρκινγκ ο πρόεδρος!

Μεγάλη αποκάλυψη για ελληνικό παιχνίδι και απίθανα σκηνικά. Πώς γύρισε τούμπα το σκορ στο φινάλε της αναμέτρησης στη Super League 2 και τι συνέβη με τον πρόεδρο που προσπαθούσε να… αποδράσει στο ημίχρονο.

Super League 2: Τρομερή αποκάλυψη της στήλης για το πως ήρθε μια... επική ανατροπή στην Super League 2, με τον πρόεδρο της γηπεδούχου ομάδας να επιχειρεί να αποδράσει στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, να τον σταματάνε στο πάρκινγκ και να αναγκάζεται να επιστρέψει την... βαλίτσα αλλά και να χάσει το ματς.

1η) Στην Super League 2 αποτελεί κοινό μυστικό πως έχουν γίνει "μεγάλα έργα" την φετινή σεζόν. Ειδικά από τον δεύτερο γύρο και μετά. Με ανατροπές, με πολλά γκολ στο τέλος, με κόρνερ, με κάρτες, με πέναλτι, με... κοστολογήσεις αγώνων και πολλά άλλα σκηνικά. Είτε για βαθμολογικούς, είτε για... άλλους λόγους! Και όποιος δεν συμφωνεί ή κάνει τα δικά του ή τον τρώει(αγωνιστικά) η... μαρμάγκα ή τρώει και ένα... μπερντάκι μέχρι δακρύων (εδώ το μπουμπουνίσαμε πρώτοι).

2η) Πάμε τώρα σε μια ακόμη... τρομερή αποκάλυψη από περιστατικό που συνέβη στο θαυμαστό κόσμο της Super League 2. To παιχνίδι ήταν για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με τους γηπεδούχους ουσιαστικά αδιάφορους και τους φιλοξενούμενους (που ήταν έτσι κι αλλιώς το γκράντε φαβορί) να καίγονται βαθμολογικα. Για να "κλειδωθεί" όμως, ακούγεται πως χρειάστηκε να φύγει και μια...βαλίτσα προς τον πρόεδρο των γηπεδούχων για να κάνει τα κουμάντα με τους παίκτες του. Στον αγωνιστικό χώρο όμως, τα πράγματα στο πρώτο 45λεπτο πήγαν πολύ διαφορετικά. Με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της γηπεδούχου ομάδας, που απροσδόκητα είχε πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, να νιώσει μια...αδιαθεσία και να επιχειρήσει να φύγει από το γήπεδο στην ανάπαυλα του ημιχρόνου μαζί με πρόσωπα της οικογένειας του.

Μόνο που στο γήπεδο ήταν και οι παράγοντες της φιλοξενούμενης, μαζί με κάτι...παληκάρια, που όταν πήραν χαμπάρι την "απόδραση" του πρώτου έδρασαν άμεσα. Συγκεκριμένα, τον σταμάτησαν στο πάρκινγκ του γηπέδου, του... κτύπησαν το τζάμι και του ζήτησαν να κατέβει, του εξήγησαν πως πλέον και θα έπρεπε να επιστρέψει πάραυτα την... βαλίτσα και στην επανάληψη να έχανε το ματς ακόμη κι αν χρειαζόταν μια απίστευτη ανατροπή στα χασομέρια (όπως και συνέβη δηλαδή). Κάπως έτσι, έστω και με περιπετειώδες τρόπο, ήρθε το άσος ημίχρονο/διπλό τελικό και το 4-6 γκολ και ο πρόεδρος της γηπεδούχου ένιωσε στο τέλος και... κερατάς και δαρμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος top άσος που "τελείωσε" από Ολυμπιακό - Γι’ αυτό φεύγει - Δεν είναι μόνο τα εκατομμύρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags