Facebook Pixel UEFA: Έσκασε τώρα! Οριστικό! - Εκεί θα γίνει ο τελικός του Champions League - Τι ανακοίνωσε η UEFA
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-06 01:00:00

Οριστικό! - Εκεί θα γίνει ο τελικός του Champions League - Τι ανακοίνωσε η UEFA

Sportdog Team
Οριστικό! - Εκεί θα γίνει ο τελικός του Champions League - Τι ανακοίνωσε η UEFA

Μεγάλη ανησυχία για τον τόπο διεξαγωγής του μεγάλου τελικού της φετινής διοργάνωσης του Champions League, έφερε η ανακοίνωση για καθολικό lockdown στην Τουρκία μιας και τα κρούσματα του κορωνοϊού στην γειτονική χώρα είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, με τους ανθρώπους της UEFA να ψάχνουν να βρουν λύσεις

UEFA: Παρά το γεγονός ότι οι φήμες περί αλλαγής της έδρας του μεγάλου τελικού του Champions League από την Κωνσταντινούπολη, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έσπευσε να ανακοινώσει ότι το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει κανονικά στην Κωνσταντινούπολη, παρά το γεγονός ότι στην γειτονική χώρα ισχύουν σκληρά περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό.

"Περιμένουμε έναν περιορισμένο αριθμό θεατών και έχουμε διαβεβαιώσεις ότι το προσωρινό lockdown, το οποίο είναι σε ισχύ ως τις 17 Μαΐου, δεν θα επηρεάσει τον αγώνα. Η UEFA συνεργάζεται στενά με την τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και τις τοπικές αρχές, ώστε να διεξαχθεί ο αγώνας με ασφάλεια. Πληροφορίες αναφορικά με την χωρητικότητα και λεπτομέρειες για τη μετάβαση και τα εισιτήρια θα δημοσιοποιηθούν ως το τέλος της εβδομάδας", αναφέρει η ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

Αυτό έρχεται λίγες ώρες μετά το ρεπορτάζ από την Daily Mail που αναφέρει ότι η UEFA είναι έτοιμη να δώσει από 4000 εισιτήρια στους δύο φιναλίστ του τελικού, με στόχο να υπάρχουν 25000 άτομα στο "Κεμάλ Ατατούρκ", κάτι που σημαίνει ότι θα είναι γεμάτο κατά το 1/3 της χωρητικότητάς του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags