Facebook Pixel Sportdog.gr | "Φουλάρει" για άνοδο η Ξάνθη - Ήττες για Ιωνικό και Λειβαδιά - "Φουντώνει" η... μάχη για άνοδο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-05 18:20:00

"Φουλάρει" για άνοδο η Ξάνθη - Ήττες για Ιωνικό και Λειβαδιά - "Φουντώνει" η... μάχη για άνοδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Φουλάρει" για άνοδο η Ξάνθη - Ήττες για Ιωνικό και Λειβαδιά - "Φουντώνει" η... μάχη για άνοδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ακρίτες ήταν οι μεγάλη κερδισμένοι με τη νίκη επί της Ρόδο, μιας και σε συνδυασμό με τις ήττες του Λεβαδειακού και της ομάδας της Νίκαιας ανέβηκαν στην δεύτερη θέση της Super League 2 και πλέον απέχουν μόλις δύο βαθμούς από την κορυφή

Super League 2: Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (5/5) η δεύτερη αγωνιστική των play off με μεγάλη κερδισμένη την Ξάνθη. Οι Ακρίτες με τη νίκη τους με 1-0 στη Ρόδο και σε συνδυασμό με τις ήττες Ιωνικού και Λεβαδειακού με το ίδιο σκορ από Χανιά και Εργοτέλη, κατάφεραν να ανέβουν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και στο -2 από την κορυφή.

Στα Χανιά, η τοπική ομάδα, ήθελε τη νίκη για να έχει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία, με του Νικαιώτες να θέλουν το τρίποντα ώστε να διατηρήσουν απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες τους. Στο 68' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ από τον Παπαγεωργίου και έτσι πήραν τεράστια νίκη. Από την άλλη ο Ιωνικός έμεινε μακριά από τα θετικά αποτελέσματα για τρίτη σερί αγωνιστική.

Χανιά: Κουτζαβασίλης, Καμαρά, Νίκολιτς (57′ λ.τ Κάσσος), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Κάρλος (90′ Γκίνο), Δημητριάδης (57′ Σουντουρά), Παναγιωτούδης (90′ Πλέγας), Τριανταφυλλάκος (80′ Σωτηράκος), Βασιλόγιαννης, Διαμαντόπουλος

Ιωνικός: Αναγνωστόπουλος, Αμπούντ-Ομάρ, Παπαγεωργίου (73′ Κουϊρουκίδης), Φαζός (88′ Κύργιας), Κοτσώνης, Γκοτσούλιας (73′ Νιασέ), Μουμίν, Ρόλε, Ματσούκας (58′ λ.τ Βλαχομήτρος), Μάναλης, Κάστρο

Στο... κόλπο της ανόδου μπήκε και ο Εργοτέλης που κατάφερε και κέρδισε εκτός έδρας τον Λεβαδειακό με 1-0. Το "χρυσό" γκολ για τους Κρητικούς πέτυχε με πέναλτι ο Μανουσάκης στο 73', με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να βάλουν γκολ σε δύο μεγάλες φάσεις που είχαν με τον Μπιανκόνι στο 40' και τον Μεχία στο 45+2', ωστόσο αμφότεροι νικήθηκαν από τον Κατσιμήτρο, αν και απείλησαν από πολύ πλεονεκτική θέση.

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Μύγας, Καραχάλιος, Λιάγκας, Πολέτο, Νίκας, Μεχία (75′ Μυτίδης), Κονέ (63′ Κωστή), Νίλι, Συμελίδης (55′ Μαρίνος), Μπιανκόνι (75′ Τζιώρας)

Εργοτέλης: Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Κόλα, Σερβιλάκης (63′ Κατσούρι), Πέϊος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης (78′ Κοκκίνης), Τσέλιος (69′ Άμπι), Μανουσάκης, Κόνραντ (62′ Πατρινός)

Μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστικής η Ξάνθη που κατάφερε και κέρδισε με 1-0 τον Διαγόρα στη Ρόδο και ανέβηκε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και πλέον βρίσκεται στο -2 από την κορυφή. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχες ο Καπνίδης στο 74'. Οι Ροδίτες είχαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 18', όμως το σουτ του Δημητρούλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι των Ακριτών.

Διαγόρας: Μπίντσης, Δημήτρουλας (85′ Τσιαντούλας), Κωστούλας (77′ Αλάεθ), Καρατάσιος, Ρουγκάλας, Μανωλάκης, Μασούρας, Αθανασίου (68′ Λινάρδος), Σμυρλής (68′ Νάτσης), Γεωργίου (77′ Κονέ), Μπαστακός

Ξάνθη: Ίτσο, Τ. Παπάζογλου, Πέτροβιτς (66′ Σιατραβάνης), Τζούρμαν (66′ Ντίνας), Τσαμούρης (46′ Καπνίδης), Μπριλάντε, Δημούτσος (46′ Παντελιάδης), Τάτος, Βέρκερ, Θ. Παπάζογλου, Μικελτάντζε (78′ Έμπερτ)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ PLAYOFFS
Διαγόρας - Ξάνθη 0-1
Λεβαδειακός - Εργοτέλης 0-1
Χανιά - Ιωνικός 1-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOFFS ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2
1. Ιωνικός 47
2. Ξάνθη 45
3. Λεβαδειακός 44
4. Εργοτέλης 42
5. Χανιά 39
6. Διαγόρας 30

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags