Facebook Pixel Στο... σφυρί Έλληνας διεθνής - "Απίθανο" ποσό ζητάει η ομάδα του για να τον πουλήσει
| 2021-05-05 20:24:00

Στο... σφυρί Έλληνας διεθνής - "Απίθανο" ποσό ζητάει η ομάδα του για να τον πουλήσει

Sportdog Team
Στο... σφυρί Έλληνας διεθνής - "Απίθανο" ποσό ζητάει η ομάδα του για να τον πουλήσει

Φαίνεται ότι οι μέρες του διεθνή ποδοσφαιριστή στην ομάδα του είναι... μετρημένες, όμως σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο τωρινός του σύλλογος δεν πρόκειται να τον δώσει... κοψοχρονιά, αφού φαίνεται να ζητάει περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ, με εναλλακτική λύση να αποτελεί ο δανεισμός του

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Ο Έλληνας τερματοφύλακας βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό εκτός βασικών επιλογών της Μπενφίκα, κάτι που έχει αντίκτυπο και στις σχέσεις του με τον πορτογαλικό σύλλογο. Η παραμονή του δε στο "Ντα Λουζ" και τη νέα σεζόν συγκεντρώνει κάθε μέρα και λιγότερες ελπίδες, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο έως και το 2024. Σύμφωνα με τη πορτογαλική εφημερίδα "A Bola" οι "Αετοί" θέλουν να πουλήσουν τον διεθνή γκολκίπερ έχοντας θέσει κατώτερη τιμή τα 20 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αν μπορέσουν να τον πουλήσουν έχουν ως εναλλακτική λύση τον δανεισμό του, κάτι που φαντάζει και το πιο πιθανό.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η ενόχληση που εξέφρασε δημόσια ο Οδυσσεάς Βλαχοδήμος σε συνέντευξή του δεν άρεσε καθόλου στον Ζόρζε Ζεσούς κάτι που κάνει την παραμονή του στην Μπενφίκα σχεδόν αδύνατη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags