Facebook Pixel Άρης - Ολυμπιακός: Η εξήγηση του Μαρτίνς για τις πολλές αλλαγές με Άρη - Αποθέωσε παίκτη-έκπληξη
| 2021-05-05 19:56:00

Η εξήγηση του Μαρτίνς για τις πολλές αλλαγές με Άρη - Αποθέωσε παίκτη-έκπληξη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η εξήγηση του Μαρτίνς για τις πολλές αλλαγές με Άρη - Αποθέωσε παίκτη-έκπληξη (ΒΙΝΤΕΟ)

Πού στάθηκε ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού μετά την ισοπαλία με τον Άρη; - Γιατί κατέβασε την ομάδα του με πολλούς αναπληρωματικούς παίκτες και ποιος κέρδισε την εμπιστοσύνη του.

Άρης - Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς δικαιολόγησε την απόφασή του να παρατάξει τον Ολυμπιακό με... πειραματική ενδεκάδ, αναφερόμενος στην κόπωση της ομάδας του από τα συνεχή παιχνίδια την τελευταία διετία.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός είπε τα καλύτερα για τον νεαρό Καλογερόπουλο, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της Nova:

«Ήταν ένα πολύ πλούσιο σε ευκαιρίες παιχνίδια και ειδικά για εμάς στο πρώτο ημίχρονο. Και στο δεύτερο μπορούσαμε στο τέλος να κερδίσουμε. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε το παιχνίδι. Δεν με εκπλήσσει η καλή εικόνα των ποδοσφαιριστών μας, είμαι ξανά ικανοποιημένος απ’ όλους όσους έπαιξαν».

Για τον Καλογερόπουλο τόνισε: «Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας, είναι παίκτης με πολλά προσόντα, έπαιξε για πρώτη φορά στην πρώτη ομάδα. Κέρδισε την παρουσία του στην πρώτη ομάδα, γιατί δουλεύει πολύ. Είναι και αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, όχι μόνο του ταλέντου του».

Για το αν είναι ευλογία που είχε στον πάγκο ποδοσφαιριστές όπως τους Χασάν, Ελ Αραμπί και Φορτούνη είπε: «Παίζουμε ασταμάτητα παιχνίδια εδώ και δύο χρόνια. Έχουμε ματς Κυριακή και Τετάρτη. Είναι φυσιολογικό να βλέπουμε κάποιους ποδοσφαιριστές στον πάγκο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags