Facebook Pixel Άρης - Παναθηναϊκός: "Δώρο" Ολυμπιακού σε ΠΑΟ - Σε... αναμμένα κάρβουνα ο Άρης - Οδεύει προς... αυτοκτονία!
| 2021-05-05 20:09:00

"Δώρο" Ολυμπιακού σε Παναθηναϊκό - Σε... αναμμένα κάρβουνα ο Άρης - Οδεύει προς... αυτοκτονία!

"Δώρο" Ολυμπιακού σε Παναθηναϊκό - Σε... αναμμένα κάρβουνα ο Άρης - Οδεύει προς... αυτοκτονία!

Οι χαμένοι βαθμοί στο ντέρμπι του Βικελίδης ενδέχεται να στοιχίσουν πάρα πολλά στον Άρη. Ποιο σενάριο απεύχονται οι Θεσσαλονικείς και πώς μπορεί να βγει κερδισμένος από το... πουθενά ο Παναθηναϊκός.

Άρης - Παναθηναϊκός: Τί κι αν ο Άρης είχε το κίνητρο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό; Οι πρωταθλητές Ελλάδας κατέβηκαν με τα... δεύτερα στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο κατάφεραν να κόψουν δύο βαθμούς από την ομάδα του Άκη Μάτνζιου, τη στιγμή που εκκρεμεί η υπόθεση αφαίρεσης 6 βαθμών από τους "κίτρινους".

Σε περίπτωση που η ποινή αυτή επιβληθεί στους Θεσσαλονικείς, τότε η υπόθεση Ευρώπη θα μπλέξει πολύ γι' αυτούς. Ειδικά μετά τα τελευταία αποτελέσματά τους στο πρωτάθλημα και από τη στιγμή που ο 5ος της βαθμολογίας, Παναθηναϊκός, βρίσκεται 8 βαθμούς πίσω.

Σημειώνεται, ότι μετά το σφύριγμα της λήξης στο Χαριλάου σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρισκόταν ο Μπρούνο Γκάμα. Το γεγονός ότι αστόχησε στο πέναλτι λίγο πριν το φινάλε, ενδέχεται να στοιχίσει πολλά περισσότερα στον Άρη σε περίπτωση τιμωρίας. Και όλα αυτά, από τον κορυφαίο φέτος παίκτη της ομάδας. Τι σου είναι η τύχη ορισμένες φορές...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags