Facebook Pixel ΑΕΚ - Νταμιέν Ντα Σίλβα: Έτσι φέρνει τον "βράχο" ο Μελισσανίδης - Τι ζητάει ο Ντα Σίλβα - "Σφήνα" από Γαλλία και όχι μόνο!
| 2021-05-06 08:45:00

Έτσι φέρνει τον "βράχο" ο Μελισσανίδης - Τι ζητάει ο Ντα Σίλβα - "Σφήνα" από Γαλλία και όχι μόνο!

Sportdog Team
Έτσι φέρνει τον "βράχο" ο Μελισσανίδης - Τι ζητάει ο Ντα Σίλβα - "Σφήνα" από Γαλλία και όχι μόνο!

Η ΑΕΚ εξακολουθεί να έχει στο "στόχαστρο" τον Νταμιέν Ντα Σίλβα, ο οποίος αποφάσισε τελικά να αποχωρήσει από τη Ρεν στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

ΑΕΚ - Νταμιέν Ντα Σίλβα: Αρνητικά απάντησε στην πρόταση που του είχε κάνει η Ρεν για ανανέωση του συμβολαίου του ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός κι έτσι βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Και μπορεί η ΑΕΚ να τον έχει στη λίστα της εδώ και καιρό, όμως το France Football υπογράμμισε πως ο παίκτης έχει στα χέρια του δύο προτάσεις από τη Γαλλία και τρεις από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Πάντως, είναι δεδομένο ότι η Ένωση εξακολουθεί να παρακολουθεί την περίπτωση του Ντα Σίλβα, που έχει περάσει από το «μικροσκόπιο» του Στάθη Ταυλαρίδη.

Όπως μάλιστα σημειώνει η Live Sport, ο παίκτης ζητάει τριετές συμβόλαιο και ο Δικέφαλος δεν είναι αρνητικός να του το δώσει, με τη μορφή κλειστού διετούς και οψιόν για το τρίτο έτος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags