Facebook Pixel European Super League - UEFA: Εξελίξεις για την ESL - Συμφώνησαν στις ποινές οι "7" - Ποιες "στυλώνουν" τα πόδια στην UEFA!
| 2021-05-06 08:52:00

Εξελίξεις για την ESL - Συμφώνησαν στις ποινές οι "7" - Ποιες "στυλώνουν" τα πόδια στην UEFA!

Sportdog Team
Εξελίξεις για την ESL - Συμφώνησαν στις ποινές οι "7" - Ποιες "στυλώνουν" τα πόδια στην UEFA!

Αυτές οι ομάδες που δεν θα συμφωνήσουν κινδυνεύουν με βαριές ποινές, ακόμα και αποκλεισμού από διοργανώσεις.

European Super League - UEFA: Σε συμφωνία με τους επτά από τους δώδεκα συλλόγους της European Super League φέρεται να έχει φτάσει η UEFA, ενώ πλέον κοντά σε συμφωνία είναι και η Ιντερ.

Όπως αναφέρει το ESPN, οι άνθρωποι της UEFA ολοκλήρωσαν τις πρώτες συζητήσεις με τις ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στο εγχείρημα της ευρωπαϊκής Super League, η οποία διαλύθηκε σε λιγότερο από 48 ώρες ύστερα από την κατακραυγή των οπαδών.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα, οι «7» που συμφώνησαν με την UEFA για μειωμένες οικονομικές ποινές είναι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Άρσεναλ, Τότεναμ και Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ κοντά σε συμφωνία φέρεται να βρίσκεται και η Ίντερ.

Αντίθετα, οι τέσσερις σύλλογοι που επιμένουν στην στάση τους, δηλαδή η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, η Μίλαν και η Γιουβέντους, κινδυνεύουν με αποκλεισμό ως και δύο χρόνια από τις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, η οποία σκέφτεται να τους τιμωρήσει βαριά για παραδειγματισμό.

Εκτός του αποκλεισμού από τις διοργανώσεις της, είναι αποφασισμένη να τους επιβάλει και ένα βαρύ πρόστιμο. Η Μίλαν είναι η μόνη από τις 4 που έχει παραδεχτεί το λάθος της, ωστόσο δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία ακόμη με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

«Είναι ξεκάθαρη η διαφορά των αγγλικών ομάδων από τις άλλες έξι. Αυτοί βγήκαν πρώτοι και παραδέχτηκαν το λάθος τους. Μετά ήρθαν Ατλέτικο, Μίλαν και Ιντερ και μετά υπάρχουν αυτές που νομίζουν ότι η Γη είναι επίπεδη. Και υπάρχει μεγάλη διαφορά με αυτές. Όμως ο καθένας θα θεωρηθεί υπεύθυνος για τις πράξεις τους» , ανέφερε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, με… νόημα για τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Γιουβέντους.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags