Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεγάλο θέμα για Μπόλονι - Αμφίβολος με ΑΕΚ βασικός ξένος - Δεν προλαβαίνει και ο...
| 2021-05-06 15:06:00

Μεγάλο θέμα για Μπόλονι - Αμφίβολος με ΑΕΚ βασικός ξένος - Δεν προλαβαίνει και ο...

Sportdog Team
Μεγάλο θέμα για Μπόλονι - Αμφίβολος με ΑΕΚ βασικός ξένος - Δεν προλαβαίνει και ο...

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague με αντίπαλο την Ένωση.

Παναθηναϊκός: Εξαιρετικά αμφίβολος για το επερχόμενο κρίσιμο ντέρμπι με την ΑΕΚ, που ίσως κρίνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, είναι ο Ζοσέ Μαουρίσιο.

Ο Βραζιλιάνος δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα στην γάμπα, αλλά με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή δεν θα είναι στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για το ματς της Κυριακής (9/5).

Θυμίζουμε ότι ο Μαουρίσιο ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση και δεν ξεκίνησε ούτε στο χθεσινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο.

Από εκεί και πέρα, ο Ιωαννίδης δεν έχει προλάβει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του στον αστράγαλο και λογικά δεν προλαβαίνει την ΑΕΚ, ενώ ο Αϊτόρ έχει ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο και δύσκολα θα είναι σε θέση να δώσει το "παρών" στην εν λόγω αναμέτρηση.

Επιπρόσθετα, ο Σάντσες υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική κατά τη διάρκεια του προγράμματος και αποχώρησε. Ταυτόχρονα, το δικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Κουρμπέλης.

Όσοι αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι έκαναν πρόγραμμα με ασκήσεις κατοχής, τελειώματα και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags