Facebook Pixel Μπαμ! Για αυτόν τον παίκτη κάνει πρόταση ο ΠΑΟΚ - Θέλει σαν "τρελός" Θεσσαλονίκη
| 2021-05-06 16:35:00

Μπαμ! Για αυτόν τον παίκτη κάνει πρόταση ο ΠΑΟΚ - Θέλει σαν "τρελός" Θεσσαλονίκη

Sportdog Team
Μπαμ! Για αυτόν τον παίκτη κάνει πρόταση ο ΠΑΟΚ - Θέλει σαν "τρελός" Θεσσαλονίκη

Μπορεί ακόμα να έχει τόσο τρεις αγωνιστικές για τα play off της Super League, όσο και τον μεγάλο στόχο της φετινής σεζόν που είναι ο τελικός Κυπέλλου, όμως ο "δικέφαλος του Βορρά" φαίνεται ότι έχει βρει τον πρώτο ποδοσφαιριστή που θέλει στην Τούμπα τη νέα χρονιά και ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του

ΠΑΟΚ - Ράιαν Μπάμπα: Μπορεί στην αρχή να μην είχε πείσει κανέναν με την παρουσία του, όμως σιγά σιγά κατάφερε και κέρδισε τον σεβασμό των πάντων με τις εμφανίσεις του. Ο Γκανέζος αμυντικός έχει ήδη 14 αγώνες με την "ασπρόμαυρη" φανέλα και καταφέρνει να εντυπωσιάζει όσο περισσότερο παίζει. Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν σοβαρά την παραμονή του και τη νέα χρονιά στην Τούμπα, ενώ μάλιστα όπως αποκάλυψε η εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" του Metrosport 95.5 έχουν ήδη αποφασίσει να κάνουν κίνηση για τον δανεισμό του και την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό έχουν γίνει ήδη κάποιες κουβέντες με την Τσέλσι, ενώ οι οριστικές θα ολοκληρωθούν μετά τον τελικό του Champions League. Το βασικότερο... όπλο είναι η επιθυμία του 27χρονου να παραμείνει στην Τούμπα, κάτι που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία των διαπραγματεύσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ράιαν Μπάμπα ήρθε στον ΠΑΟΚ με συμφωνία που ήθελε τον "δικέφαλο του Βορρά" να πληρώνει μόνο 180.000 από τα 2 εκατομμύρια ευρώ του ετήσιου συμβολαίου του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags