Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Απίστευτη πρόταση για τον τελικό Κυπέλλου - Τι θέλουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - Σφοδρές αντιδράσεις!
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-06 16:50:00

Απίστευτη πρόταση για τον τελικό Κυπέλλου - Τι θέλουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - Σφοδρές αντιδράσεις!

Απίστευτη πρόταση για τον τελικό Κυπέλλου - Τι θέλουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - Σφοδρές αντιδράσεις!

Ποια η νέα πρόταση που έπεσε στο τραπέζια για τον τελικό στο ΟΑΚΑ (22/5), πώς η πανδημία διαμορφώνει τα δεδομένα και ποιος θα πάρει την τελική απόφαση για τη διεξαγωγή του.
 

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Χύμα στο κύμα και ό,τι... κάτσει. Η πανδημία στην χώρα μας δεν έχει κοπάσει, αλλά στην ΕΠΟ ονειρεύονται τελικό με 25.000 κόσμο στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Αυτή τουλάχιστον την πρόταση έχει υποβάλει ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Κώστας Νίκας στην Επιτροπή Διοργανώσεων της ομοσπονδίας και το θέμα θα συζητηθεί την επόμενη εβδομάδα σε ευρεία σύσκεψη. Φυσικά τον τελευταίο λόγο θα έχουν οι λοιμωξιολόγοι.



«Πρόταση δική μου προς την επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ είναι να γίνει με κόσμο ο τελικός. Με rapid ή self tests. Να έχουν από 10.000 κόσμο κάθε ομάδα και 5.000 η ΕΠΟ. Αυτή είναι η πρότασή μου που θα συζητηθεί τη Δευτέρα. Οι λοιμωξιολόγοι και κυρίως η κυβέρνηση είναι που θα πάρουν την τελική απόφαση», δήλωσε ο Νίκας, αλλά πρέπει να βλέπει κανείς και τι γίνεται γύρω του. Στο πασχαλινό τραπέζι κάθισαν μέχρι 12 άτομα και ο Νίκας θέλει 25.000 κόσμο στις 22 Μαϊού στο ΟΑΚΑ. Κάπου εδώ η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια.

 «Είχαμε θετική ανταπόκριση από τις ομάδες να έχει κόσμο ο τελικός. Η ΕΠΟ είναι αυτή που θα αποφασίσει όμως για το αν θα γίνει ή όχι ο τελικός με κόσμο, ανάλογα με την έγκριση της Κυβέρνησης», ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας, ωστόσο είναι λογικό ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ να θέλουν κόσμο στον τελικό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απογοήτευση Ραντζέλοβιτς - Οι πρώτοι δύο που... δεν μένουν στο Λιμάνι - Έπαιξαν σπίτια στον άσο;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags