Facebook Pixel Με αυτόν... μάχεται ο Σα για μια θέση στη Ρόμα - "Χαμογελάνε" στον Ολυμπιακό για την...ανατροπή
| 2021-05-06 19:41:00

Με αυτόν... μάχεται ο Σα για μια θέση στη Ρόμα - "Χαμογελάνε" στον Ολυμπιακό για την...ανατροπή

Sportdog Team
Με αυτόν... μάχεται ο Σα για μια θέση στη Ρόμα - "Χαμογελάνε" στον Ολυμπιακό για την...ανατροπή

Μπορεί ο Πορτογάλος τερματοφύλακας των "ερυθρολεύκων" να φέρεται ότι βρίσκεται στο στόχαστρο του Ζοσέ Μουρίνιο για την θέση του "1" στους "τζιαλορόσι" για τη νέα χρονιά, δημοσιεύματα της Πέμπτης (7/5) κάνουν λόγο για... πρωτοκλασάτο γκολκίπερ που θέλει στην "Αιώνια Πόλη" ο Μου, κάνοντας τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να πιστεύουν ότι ο Σα θα μπορούσε να παραμείνει στον Πειραιά

Ρόμα - Νταβίντ Ντε Χέα: Μπορεί ο Ζοσέ Σα να ακούστηκε ότι βρίσκεται στο στόχαστρο των "τζιαλορόσι" για την θέση του τερματοφύλακα, όμως φαίνεται ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει ένα... μεγαλύτερο όνομα για την ομάδα του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο "Special One" θέλει σαν... τρελός τον Ισπανό γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο νέο σύλλογο που θα προπονεί. 

Οι δύο τους έχουν δουλέψει μαζί για δύο χρόνια (2016-2018) στους "κόκκινους διαβόλους" και όλα δείχνουν ότι οι πάντες στην "Αιώνια Πόλη" έχουν θέσει πολύ ψηλά το θέμα το τερματοφύλακα. Από το Ολιμπικο πρόκειται να αποχωρήσουν το καλοκαίρι τόσο ο Αντόνιο Μιράντε, όσο και Πάου Λόπεθ, ενώ ο Όλσεν, που θα γυρίσει από τον δανεισμό του στην Έβερτον, δεν πείθει για πρώτος.
Φαίνεται λοιπόν το γεγονός ότι ο Νταβίντ Ντε Χέα έχει χάσει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα στην Γιουνάιτεντ, μπορεί να παίξει σοβαρό ρόλο σε πιθανή μετακόμιση του Ισπανού στη Ρόμα. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags