Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος - Αλέξης Κούγιας: Τρομερή κίνηση Μπέου - Το... κόλπο της χρονιάς στον Βόλο - Ετοιμάζει μεγάλο "χουνέρι" στον Κούγια!
| 2021-05-06 19:27:00

Τρομερή κίνηση Μπέου - Το... κόλπο της χρονιάς στον Βόλο - Ετοιμάζει μεγάλο "χουνέρι" στον Κούγια!

Sportdog Team
Τρομερή κίνηση Μπέου - Το... κόλπο της χρονιάς στον Βόλο - Ετοιμάζει μεγάλο "χουνέρι" στον Κούγια!

Ρίχνει πολύ χρήμα και ετοιμάζει κάτι δυνατό για το ματς με την ΑΕΛ. Πώς έδωσε έξτρα κίνητρο στους παίκτες του Βόλου για τον... τελικό του Σαββάτου και η επιθυμία του να είναι αυτός, που θα ρίξει κατηγορία τον "μισητό" εχθρό του. Φοβερό παρασκήνιο.

Αχιλλέας Μπέος - Αλέξης Κούγιας: Φαίνεται ότι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Μαγνησίας θα ρίξει... χοντρό χρήμα για το νέο προπονητή της ομάδας.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της Sportday ο νέος τεχνικός του συλλόγου θα είναι και πάλι από την Ιβηρική χερσόνησο και μάλιστα θα βρίσκεται στο Πανθεσσαλικό το Σάββατο (8/5) ώστε να δει την αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Μέχρι τότε είναι πολύ πιθανό ο Αχιλλέας Μπεός να έχει βρεθεί με το νέο τεχνικό της ΠΑΕ Βόλος και να έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις και να έχει ανακοινωθεί το όνομά του και η συνεργασία μαζί του.

Πάντως, η διαρροή αυτή δίνει ένα έξτρα κίνητρο στους παίκτες της ομάδας για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, όπου οι φιλοξενούμενοι θα δώσουν έναν... τελικό για την παραμονή τους στην κατηγορία. Η κίνηση του Μπέου να φέρει τον νέο προπονητή σε αυτό το ματς, ίσως τελικά να μην είναι και τόσο τυχαία. Άλλωστε, θέλει όσο τίποτα (όπως έχει δηλώσει) να είναι η δική του ομάδα, αυτή που θα... σφραγίσει τον υποβιβασμό του Αλέξη Κούγια στη Superleague 2.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags