Facebook Pixel Κώστας Σταματάκης: Ο Σιμεόνε πιστεύει τον Σταματάκη - Απίστευτη η ρήτρα που έβαλαν - Αυτό φοβούνται
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-06 20:57:00

Ο Σιμεόνε πιστεύει τον Σταματάκη - Απίστευτη η ρήτρα που έβαλαν - Αυτό φοβούνται

Sportdog Team
Ο Σιμεόνε πιστεύει τον Σταματάκη - Απίστευτη η ρήτρα που έβαλαν - Αυτό φοβούνται

Ο νεαρός τερματοφύλακας έγινε κάτοικος Μαδρίτης και οι "ροχιμπλάνκος" θέλοντας να αποδείξουν το λόγο που τον ήθελαν τόσο πολύ εδώ και αρκετά χρόνια έβαλαν στο συμβόλαιό του μια... αστρονομική ρήτρα μιας και υπάρχει κάτι που τους κάνει να...αγχώνονται για το μέλλον

Κώστας Σταματάκης: Παρά το γεγονός ότι ο νεαρός τερματοφύλακας δεν αγωνιζόταν πουθενά τα τρία τελευταία χρόνια, η Ατλέτικο Μαδρίτης, που τον είχε στο... στόχαστρο από τα 16 κατάφερε και πήρε την υπογραφή του στο πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο και τον έκανε παίκτη της. Μάλιστα εδώ και δύο χρόνια οι "ροχιμπλάνκος" ήθελαν να κάνουν δικό τους τον 18χρονο τερματοφύλακα  η άρνηση της μητέρας του να... μετακομίσει στην Μαδρίτη απλά καθυστέρησε την μεταγραφή.

Ενδεικτικό του πόσο εμπιστοσύνη έχουν οι πάντες στον σύλλογο για το νεαρό είναι ότι μπήκε ρήτρα 30 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που είναι ρεκόρ για έναν τόσο νεαρό παίκτη που δεν έχει αγωνιστεί. Παράλληλα ακόμα ένας λόγος για το ποσό που έθεσε η Ατλέτικο Μαδρτίτης είναι ότι ο Κώστας Σταματάκης ήταν στο στόχαστρο της Ρεάλ, με τους "ροχιμπλάνκος" να θέλουν να... προλάβουν κινήσεις που μπορεί να κάνουν οι "μερένχες" στο μέλλον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags