Facebook Pixel Γιάννης Αναστασίου: Ατάκες... φωτιά Αναστασίου - Τι είπε για ΠΑΟΚ - Άρη - "Ο Μήτρογλου δεν μπορεί να κάνει... σπριντ"
| 2021-05-06 22:11:00

Ατάκες... φωτιά Αναστασίου - Τι είπε για ΠΑΟΚ - Άρη - "Ο Μήτρογλου δεν μπορεί να κάνει... σπριντ"

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά Αναστασίου - Τι είπε για ΠΑΟΚ - Άρη - "Ο Μήτρογλου δεν μπορεί να κάνει... σπριντ"

Σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Έλληνας τεχνικός όπου αναφέρθηκε στην πορεία των ομάδων της πόλης, αλλά και είπε την γνώμη του και για επιθετικό που όπως ανέφερε δεν μπορεί να κάνει... δεκαπέντε σπριντ σε έναν αγώνα

Γιάννης Αναστασίου: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" μίλησε ο Έλληνας πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, όπου αναφέρθηκε στην πορεία του ΠΑΟΚ και Άρη στο πρωτάθλημα της Super League, αλλά και στον τρόπο διαχείρισης των Κρμέντσικ και Μήτρογλου από Γκαρσία και Μάνζιο αντίστοιχα.

"Τα πλέι οφ ήταν ένας δύσκολος θεσμός. Από τη στιγμή που οι ελληνικές ομάδες δεν έχουν μάθει να παίζουν παιχνίδια σε υψηλή ένταση είναι λογικό. Επίσης, και ο κορωνοϊός επηρέασε την προετοιμασία".

Για ΠΑΟΚ: "Φαίνεται ότι μετρά το βάθος στο ρόστερ. Πατάει καλύτερα σε σχέση με τους υπόλοιπους. Όταν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, σκέφτεσαι πάντα τη νίκη. Η αλλαγή με τα τρία στόπερ δείχνει να βοηθά τον ΠΑΟΚ να πατά καλύτερα, δίνει ελάχιστες ευκαιρίες στον αντίπαλο και είναι πιο γρήγορος στην επίθεση".

Για Κρμέντσικ: "Αυτό εξαρτάται από τι παίκτη θέλεις να έχεις και τι παίκτες έχεις γύρω του. Αν πάρεις τον Κρμέντσικ και τον έχεις στον πάγκο, είναι μια λανθασμένη κίνηση. Είναι σημαντικό τι απόφαση θα πάρει ο ΠΑΟΚ. Αν θα κρατήσει ή όχι τον Κρμέντσικ".

Για την αγωνιστική πτώση του Άρη: "Είχε μια καλή χρονιά αλλά σε παιχνίδια εντάσεων και πίεσης δεν είναι σταθερός στα αποτελέσματα. Θα ερχόταν η πτώση. Δεν υπάρχει και η απαραίτητη φρεσκάδα. Δείχνει να δυσκολεύεται στα πλέι οφ ο Άρης. Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν η απουσία Σάσα και Τζέγκο δημιουργούσε θέματα. Όπως και του Μπερτόγλιο που πάταγε περιοχή και έπαιζε ανάμεσα στις γραμμές. Στο τέλος της σεζόν, τα παιδιά αυτά έχουν πολλά παιχνίδια. Έχουν φορτωθεί και είναι δύσκολο να κρατήσουν την ίδια ένταση. Χρειάζονται βοήθεια και φαίνεται πως δεν την έχει".

Για τη δυσκολία στα γκολ: "Ο Μήτρογλου είναι ένας παίκτης που μπορείς να πάρεις το μάξιμουμ όταν είσαι ομάδα που πιέζει και δημιουργεί φάσεις. Στη γρήγορη μετάβαση είναι πιο δύσκολο. Δεν μπορείς να ζητάς από τον Μήτρογλου να σου κάνει 15 σπριντ. Είναι δύσκολο. Πρέπει να τον ταϊσεις, να παίζεις κυριαρχικό ποδόσφαιρο", είπε ο Γιάννης Αναστασίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags