Facebook Pixel Παναθηναίκός: Ανατροπή στον Παναθηναϊκό - Αυτόν κρατάει ο Αλαφούζος και τη νέα σεζόν - Μένει ο... αόρατος!
| 2021-05-06 20:35:00

Ανατροπή στον Παναθηναϊκό - Αυτόν κρατάει ο Αλαφούζος και τη νέα σεζόν - Μένει ο... αόρατος!

Ανατροπή στον Παναθηναϊκό - Αυτόν κρατάει ο Αλαφούζος και τη νέα σεζόν - Μένει ο... αόρατος!

Απρόσμενη εξέλιξη για το Τριφύλλι, αφού είναι ειλημμένη απόφαση η παραμονή προσώπου που δεν έχει ενθουσιάσει καθόλου με τη δουλειά του μέχρι στιγμής. Τα μεγάλα προβλήματα και γιατί οι Πράσινοι έχουν... κολλήσει στην εποχή Πογιάτος-Ρόκα.

Παναθηναίκός: Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ένα βήμα πριν χάσει οριστικά και αμετάκλητα το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος, μένοντας έτσι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά εκτός διασυλλογικών διοργανώσεων.

Από τη στιγμή που ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, είναι λογικό κι επόμενο το κλαμπ να κοιτάζει από τώρα την επόμενη ημέρα. Μια ημέρα που βάσει του ρεπορτάζ θα βρει τον Πιέρ Ντρεοσί να παραμένει στη θέση του γενικού διευθυντή. 

Πάντως γενικά, η παρουσία του Γάλλου δεν πείθει ιδιαίτερα για το "αύριο". Ο Ντρεοσί έχει μια απόμακρη στάση στο Κορωπί, δίχως να έχει κάνει τους παίκτες να έρθουν πιο κοντά του. Την ίδια στιγμή, πέρα από τις διαπραγματεύσεις που κάνει με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους ή προπονητές, δεν έχει παρουσιάσει την παραμικρή πρόοδο στο κομμάτι των αποδεσμεύσεων. Είναι χαρακτηριστικό πως η ΠΑΕ δεν έχει απαλλαγεί από κανένα περιττό συμβόλαιο, με πιο κραυγαλέα περίπτωση εκείνη του Ούφε Μπεκ.

Επίσης, παρότι ο κατ' τα άλλα αποτυχημένος Τσάβι Ρόκα σχεδίαζε την επανασύσταση του τμήματος σκάουτινγκ, ο Ντρεοσί δεν έχει πάει το πράγμα ένα βήμα παραπέρα. Οι παίκτες που έχει φέρει στο Κορωπί για δοκιμή, συνιστούν περιπτώσεις που ο ίδιος και το επιτελείο του έχουν διακρίνει (σ.σ. χαρακτηριστικό παράδειγμα ο 20χρονος Κονγκολέζος επιθετικός, Κόκε).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags