Facebook Pixel "Βαράει" το κεφάλι του πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ - Δεν τον πιστεύουν και τον στέλνουν δανεικό
| 2021-05-06 22:52:00

"Βαράει" το κεφάλι του πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ - Δεν τον πιστεύουν και τον στέλνουν δανεικό

Sportdog Team
"Βαράει" το κεφάλι του πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ - Δεν τον πιστεύουν και τον στέλνουν δανεικό

Μόνο καλή δεν φαίνεται ότι ήταν η επιλογή του πρώην παίκτη του "δικέφαλου του Βορρά" να αποχωρήσει από την Θεσσαλονίκη, μιας και στην καινούργια του ομάδα δεν του έχουν δείξει την απαραίτητη εμπιστοσύνη με αποτέλεσμα να μην έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε και να ψάχνουν ήδη τον επόμενο προορισμό που θα τον δώσουν δανεικό

ΠΑΟΚ - Δημήτρης Λημνιός: Σίγουρα δεν μπορεί να είναι η χρονιά που θα περίμενε ο Έλληνας εξτρεμ στην Κολωνία. Ο πρώην παίκτης του "δικεφάλου του Βορρά" έφυγε το καλοκαίρι με 3,3 εκατομμύρια για την Γερμανία όμως δεν βρήκε ποτέ τα πατήματά του, ενώ δεν κατάφερε να πείσει ούτε τον Μάκους Γκίζντολ στην αρχή της σεζόν, αλλά ούτε τον Φούνκλε τώρα.

Η γερμανική ιστοσελίδα express.de κάνει εκτενές αφιέρωμα στον Έλληνα άσο ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του τεχνικού της Κολωνίας, που αναφέρει ότι πρόκειται να του δώσει μια ακόμα ευκαιρία το καλοκαίρι.

"Μέχρι στιγμής, είναι μια από τις μεγάλες απογοητεύσεις στις μεταγραφές του καλοκαιριού. Ο Λημνιός μετακόμισε το καλοκαίρι για πολλά χρήματα (3,3 εκατομμύρια ευρώ) και με μεγάλες ελπίδες από τον ΠΑΟΚ αλλά ακόμα δεν μπόρεσε ακόμη να αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει.

Ο Φρίντχελμ Φούνκελ πιστεύει ότι η Κολωνία έκανε μια σημαντική ανακάλυψη παρά την απογοητευτική του απόδοση μέχρι στιγμής!

Ο Ντίμι μπορεί να γίνει ένας πολύ καλός παίκτης στην πτέρυγα τα επόμενα χρόνια. Απλά πρέπει να του δώσετε το χρόνο που χρειάζεται. Είναι νέος και γρήγορος”, δήλωσε ο Φουνκέλ, επιβεβαιώνοντας ότι έχει τα απαραίτητα στοιχεία για την Μπουντεσλίγκα.
Μέχρι στιγμής ο Λημνιός δεν κατάφερε ακόμη να συνηθίσει τον ρυθμό στο γερμανικό ποδόσφαιρο.

Είναι υπερβολικά ενθουσιώδης και κάνει ένα ή δύο λάθη”, λέει ο Φούνκελ. Η διαφορά όμως μεταξύ του ελληνικού πρωταθλήματος και της Μπουντεσλίγκα είναι τεράστια.Το καλοκαίρι θα κάνει άλλη μια προσπάθεια να διεκδικήσει μια θέση στην ομάδα, ίσως με έναν νέο προπονητή. Εάν δεν είναι σε θέση να πείσει κατά την προετοιμασία, ο Δημήτρης Λημνιός θα δωθεί δανεικός, με τον Έλληνα παίκτη να έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024", αναφέρουν για τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags