Facebook Pixel ΑΕΚ - Μανόλο Χιμένεθ: "Ντόπες" Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ - Τι θέλει από τα τρία επόμενα παιχνίδια
| 2021-05-06 23:41:00

"Ντόπες" Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ - Τι θέλει από τα τρία επόμενα παιχνίδια

Sportdog Team
"Ντόπες" Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ - Τι θέλει από τα τρία επόμενα παιχνίδια

Μπορεί η Ένωση να ηττήθηκε στον αγώνα της Τετάρτης (5/5) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, όμως ο Ισπανός τεχνικός ξέρει ότι τα πάντα, όσο αναφορά την ευρωπαϊκή έξοδο, περνάνε από τα... πόδια των ποδοσφαιριστών του και γι' αυτό το λόγο αποφάσισε να... φτιάξει τους παίκτες του ενόψει της δύσκολης συνέχειας αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής (9/5) με τον Παναθηναϊκό

ΑΕΚ - Μανόλο Χιμένεθ: Κατεβασμένα... πρόσωπα έβλεπε κανείς στην προπόνηση της Πέμπτης (6/5) στα Σπάτα μιας και η διαφορά με τον Παναθηναϊκό έπεσε στους τρείς βαθμούς με τον αγώνα της Κυριακής (9/5) να κρίνει κατά... πολύ την έξοδο στην Ευρώπη. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του με σκοπό να τους... φτιάξει λέγοντας ότι δεν έχει παράπονο από εκείνους, ενώ τους κάλεσε να δώσουν τα πάντα στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια ώστε να επιτευχθεί ο στόχος των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

"Δεν μπορώ να εκφράσω κάποιο παράπονο από εσάς. Κάνατε μια μεγάλη προσπάθεια στο πρώτο μέρος, αλλά δυστυχώς στο δεύτερο ένα μικρό κακό διάστημα μας έφερε ξανά σε δύσκολη θέση. Δεν έχω παράπονο για το πως παίξατε. Κάνατε όσα σας ζήτησα μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορούμε να μείνουμε στο χθες. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα, ό,τι έχει ο καθένας σε αυτά τα τρία ματς που απομένουν για να πετύχουμε τον τελευταίο στόχο που μας έχει απομείνει", ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags