Facebook Pixel Αποκάλυψη για άσο του ΠΑΟΚ - Εκεί θέλει να παίζει την επόμενη σεζόν - Το λέει παντού
| 2021-05-08 00:30:00

Αποκάλυψη για άσο του ΠΑΟΚ - Εκεί θέλει να παίζει την επόμενη σεζόν - Το λέει παντού

Sportdog Team
Αποκάλυψη για άσο του ΠΑΟΚ - Εκεί θέλει να παίζει την επόμενη σεζόν - Το λέει παντού

Ένα από τα πιο βασικά πράγματα που θέλουν οι άνθρωποι του "δικεφάλου του Βορρά" είναι να καταφέρουν να κρατήσουν τους ποδοσφαιριστές τους και την επόμενη σεζόν. Παρόλα αυτά ήδη πολλοί από αυτούς έχουν αρχίσει να λένε δημόσια την άποψή τους για τον σύλλογο που θέλουν να παίζουν την επόμενη χρονιά, κάτι που μπορεί να αλλάξει τον μεταγραφικό σχεδιασμό

ΠΑΟΚ - Μίκαελ Κρμέντσικ: Στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο Metrosport 95.5 και την εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" μίλησε ο Παύλος Ευθυμιάδης, ένας από τους πολύ καλούς φίλους του Τσέχου επιθετικού όπου αναφέρθηκε στο μέλλον του παίκτη του "δικεφάλου του Βορρά".

"Σκοράρει κατά ριπάς ο φίλος μου ο Κρμέντσικ. Είναι σπουδαίος παίκτης, είναι εξαιρετική μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ και έχει να δώσει πολλά στην ομάδα. Δεν ξέρω τι θα γίνει, εκείνος θέλει να μείνει στη Θεσσαλονίκη. Του αρέσει η ζωή στην Ελλάδα, το κλίμα στον ΠΑΟΚ, είναι ευτυχισμένος και αυτό φαίνεται στο γήπεδο όταν παίζει. Είναι θέμα χρόνου να βελτιώσει και την ευστοχία του. Θα βρει τον εαυτό του σιγά σιγά και μην ξεχνάμε πως είναι λίγο καιρό στον ΠΑΟΚ. Πάντως είναι τσατισμένος όταν χάνει τα γκολ".

Για τον πανηγυρισμό με το τόξο: "Δεν έχει να κάνει με τον Κλάους, αλλά πρώτη φορά πανηγυρίζει έτσι. Συνηθίζει να πανηγυρίζει σαν μποξέρ στο κόρνερ. Παίζαμε αγώνα με την Μποέμιανς για το Κύπελλο, ήρθε ένας μάνατζερ και με ρώτησε ποιος από τους 22 να κάνει μεγάλη καριέρα. Αυτός που παίζει αριστερός χαφ, ο Μίκαελ Κρμέντσικ", ανέφερε για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags