Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρα Νικολογιάννη για Παναθηναϊκό - Τι είπε για την άμυνα του Τριφυλλιού - Μονόδρομος η...
| 2021-05-07 14:25:00

Ατακάρα Νικολογιάννη για Παναθηναϊκό - Τι είπε για την άμυνα του Τριφυλλιού - Μονόδρομος η...

Sportdog Team
Ατακάρα Νικολογιάννη για Παναθηναϊκό - Τι είπε για την άμυνα του Τριφυλλιού - Μονόδρομος η...

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM πως θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να κερδίσει την ΑΕΚ και γιατί η νίκη την Κυριακή είναι… μονόδρομος. Τη «συνταγή» του αγώνα του πρώτου γύρου ή των περισσότερων παιχνιδιών του, όπου σκοράρει πρώτος, πρέπει να ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός και την Κυριακή αν θέλει να νικήσει την ΑΕΚ, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης!όδρομος.

 

Παναθηναϊκός: «Το καλύτερο του παιχνίδι το έκανε με την ΑΕΚ στον πρώτο γύρο. Προηγήθηκε με 2-0 και μετά είχε σωστή στόχευση αμυντικά. Από εκείνη την ομάδα έχει φύγει ο Ζαγαρίτης, ο Κουρμπέλης είναι τραυματίας, ο Μαουρίσιο δεν μπορεί να παίξει. Οι δύο ομάδες συναγωνίζονται στο πόσο κακές είναι. Ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερες λύσεις μεσοεπιθετικά, το θέμα είναι ότι δεν πείθει πως μπορεί να κρατήσει το μηδέν. Για να κερδίσει, θα πρέπει την πρώτη φάση να την κάνει γκολ», είπε μεταξύ άλλων.

Από εκεί και πέρα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σχολίασε ότι μόνο η νίκη κάνει την Κυριακή στο «τριφύλλι», που είναι τυχερό γιατί παίζει με τον αντίπαλο που κυνηγάει, αφού και η ισοπαλία δεν θα φτάνει για την Ευρώπη.

Επίσης, ο Νικολογιάννης ξεκαθάρισε πως το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Μαουρίσιο, που έκανε και σήμερα θεραπεία, ενώ νοκ άουτ θα είναι και ο Αϊτόρ.

Ακούστε το ηχητικό με όλο το ρεπορτάζ:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags