Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας – Superleague: Χρυσή μεταγραφή Έλληνα άσου - "Φεύγει με 10 εκατ." - Πανηγυρίζουν σε TOP ομάδα της Superleague!
| 2021-05-07 21:09:00

Χρυσή μεταγραφή Έλληνα άσου - "Φεύγει με 10 εκατ." - Πανηγυρίζουν σε TOP ομάδα της Superleague!

του Γιώργου Κτενά
Χρυσή μεταγραφή Έλληνα άσου - "Φεύγει με 10 εκατ." - Πανηγυρίζουν σε TOP ομάδα της Superleague!

Ποιος διεθνής παίκτης είναι έτοιμος για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του; Τα εκατομμύρια που χορεύουν γύρω του, το πρωτάθλημα που χάνει και το ποσοστό μεταπώληση που θα φέρει χρήματα σε κορυφαία ομάδα της Superleague.

Εθνική Ελλάδας – Superleague: Στο ενδεχόμενο να πωληθεί ο Έλληνας άσος από τη Φενέρ το ερχόμενο καλοκαίρι και να φέρει στα ταμεία του Δικέφαλου χρήματα, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog ο Γιάννης Τσιακίρης.

Βαθύς γνώστης του τουρκικού ποδοσφαίρου, αναφέρθηκε στην πορεία του Πέλκα στη γειτονική χώρα και σε άλλες ενδιαφέρουσες παραμέτρους.

"Θα τον πουλήσει γιατί... - Φεύγει με 8-10 εκατ. - Μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης"

"Θα πρέπει να αυτοκτονήσει η Μπεσίκτας για να χάσει το πρωτάθλημα, κι επειδή πάντα έχουν οικονομικά προβλήματα οι τουρκικές ομάδες, δεν θα μου έκανε εντύπωση αν τον πουλούσε η Φενέρ", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε για τη σεζόν που κάνει ο Πέλκας στην Τουρκία:

"Μετριοκαλή στο σύνολό της, είχε στιγμές που ήταν πολύ καλός. Θεωρητικά ήταν καλύτερη η σεζόν του η φετινή από την τελευταία στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ξέρω αν ήταν καλύτερος από τη σεζόν που πήρε ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα. Θετικό το πρόσημο πάντως. Πίσω από τον επιθετικό τον βάζουν να παίζει και αποδίδει".

Ρεπορτάζ από την Τουρκία αναφέρουν ότι τον δίνουν με 15 εκατ. ευρώ. Είναι αλήθεια;

"Και με λιγότερο από 15 εκατ. τον δίνουν. Νομίζω και 8 και 10 εκατ. ευρώ αν προκύψει πρόταση, θα τον δώσει. Δεν έχουν θέμα να κρατήσουν παίκτη οι Τούρκοι. Μπορεί να βάλει μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης Φενέρ, αλλά δεν θα πουν όχι με 10 εκατ. και 30% ποσοστό μεταπώλησης, για παράδειγμα. Γιατί οικονομικά δεν είναι καλά".

"3,5 εκατ. ο Δικέφαλος - Δεν υπάρχει ενδιαφέρον - Προβληματικός ο ΠΑΟΚ"

Ο ΠΑΟΚ έχει κρατήσει 20% ποσοστό μεταπώλησης, οπότε μπορεί το καλοκαίρι να βάλει συν 2 εκατ. στα ταμεία του, πέρα από το 1,6 του περασμένου καλοκαιριού.

Ναι, αυτό το ποσό, να πωληθεί 10 εκατ. ευρώ, φαίνεται πιο πιθανό. Ποιος θα τα δώσει τα 15 εκατ. ευρώ; Δεν έχω διαβάσει να υπάρχει ενδιαφέρον και τέτοιο ποσό. Μπορεί, δηλαδή, αν πωληθεί με ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ να φτάσει συνολικά στα 3,5 εκατ. η μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ".

Θεωρείς ότι θα είχε την ίδια πορεία αν έμενε στον ΠΑΟΚ φέτος;

"Ο φετινός ΠΑΟΚ είναι προβληματικός, δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να ανταπεξέλθει σε αυτό το περιβάλλον. Τον ευνόησε τον Πέλκα που άλλαξε ομάδα, ξέφυγε από την περσινή μετριότητα, βρήκε κίνητρο, αλλά η Φενέρ χάνει το πρωτάθλημα".

Ποντάρουν πάνω του στη Φενέρ;

"Ξεκίνησε βασικός, έκανε κοιλιά και ξαναμπαίνει βασικός. Ναι, ποντάρουν πάνω του. Δεν έχουν πρόβλημα να τον πουλήσουν βέβαια. Αλλά, λέω ξανά, δεν έχω δει τίποτα τέτοια πρόταση". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει η Θεσσαλονίκη" - Κλείνει τεράστια μεταγραφή ο Σαββίδης - Ούτε ο... Ολυμπιακός τόσα χρήματα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags