Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό - Οργανωμένο σχέδιο κατά της ομάδας - Δεν δικαιώθηκε ο Αλαφούζος
| 2021-05-07 22:38:00

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό - Τι κρύβεται πίσω από τις "σφαγές" - Δεν δικαιώθηκε ο Αλαφούζος

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό - Τι κρύβεται πίσω από τις "σφαγές" - Δεν δικαιώθηκε ο Αλαφούζος

Τι βλέπουν οι Πράσινοι πίσω από τα φαλτσασφυρίγματα των διαιτητών στα τελευταία παιχνίδια. Το ντέρμπι που θα κρίνει όλη τη χρονιά, η στάση του Γιάννη Αλαφούζου και η εμπιστοσύνη που πήγε... περίπατο.

Παναθηναϊκός: Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, ήρθε να προστεθεί στη μακρά λίστα των αγώνων στα πλέι-οφ, που ο Παναθηναϊκός δεν έχει απλώς παράπονα από τη διαιτησία. Έχει να υποστηρίζει και μάλιστα βασίμως, ότι διαιτητικές αποφάσεις Ελλήνων και ξένων διαιτητών έχουν στερήσει βαθμούς από την ομάδα. Το αστείο πέναλτι που κέρδισε πρόσφατα ο Μπαράλες, συνιστά ακόμη μια κραυγαλέα περίπτωση "φαλτσοσφυρίγματος".

Δεν είναι λίγοι εκείνοι στο περιβάλλον του Παναθηναϊκού, που βλέπουν γύρω από την όλη αυτή αντιμετώπιση ένα σχέδιο. Το να μην αφήσουν συγκεκριμένα τον Παναθηναϊκό, με κάθε τρόπο, να βγει του χρόνου στις διασυλλογικές διοργανώσεις! Βόλευε ορισμένους, βλέπετε, το "τριφύλλι" των τελευταίων ετών χωρίς διεκδικήσεις και απαιτήσεις και τους χαλάει, τώρα που ο σύλλογος επιχειρεί να σηκωσει κεφάλι ξανά.

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν είναι μόνο τελικός για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είναι η ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν οι "πράσινοι" με τον πιο απτό και χειροπιαστό τρόπο, εάν όντως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο στέρησης της Ευρώπης! Και μιλάμε πάντα για τη διαιτητική αντιμετώπιση που θα έχει το "τριφύλλι" στο αθηναϊκό ντέρμπι.

Όπως και να έχει, πάντως, η εμπιστοσύνη του Παναθηναϊκού προς τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ έχει πάει... περίπατο, με τον Γιάννη Αλαφούζο να μην δικαιώνεται για την επιλογή να στηρίξει όλο το προηγούμενο διάστημα τον Άγγλο αρχιδιαιτητή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η "μαύρη λίστα" του ΠΑΟ - Παίρνει "σκούπα" ο Αλαφούζος - Οκτώ στην έξοδο, "ξεπουλάει" Έλληνα άσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags