Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Όνομα-αποκάλυψη: Ο... Σαλάχ του Παναθηναϊκού - "Όχι" στα λεφτά του Ολυμπιακού - Ντόρο στην Ευρώπη!
| 2021-05-08 10:00:00

Όνομα-αποκάλυψη: Ο... Σαλάχ του Παναθηναϊκού - "Όχι" στα λεφτά του Ολυμπιακού - Ντόρο στην Ευρώπη!

του Νίκου Στεργίου
Όνομα-αποκάλυψη: Ο... Σαλάχ του Παναθηναϊκού - "Όχι" στα λεφτά του Ολυμπιακού - Ντόρο στην Ευρώπη!

Ο άσος του Τριφυλλιού που ξεχωρίζει, η "χυλόπιτα" στο Λιμάνι και το ενδιαφέρον ήδη από Γαλλία και Ιταλία. Γιατί η σύγκριση με τον τεράστιο ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, το κοινό τους ξεκίνημα, η... παρέμβαση του Άκη Ζήκου και η απόφαση για το φετινό καλοκαίρι.
 

Παναθηναϊκός: Τον Οκτώβριο του 2019 ο έφερνε στο Κορωπί έναν 16χρονο Αιγύπτιο, προκειμένου να ενταχθεί σε επόμενο στάδιο στην ομάδα Κ-17 του "τριφυλλιού". Ο λόγος για τον Μπιλάλ Μαζχάρ, γιο του άλλοτε επιθετικού της Μονακό και της Ζάμαλεκ, Αμπντελαχμάν Μαζχάρ

Ο μικρός είχε δοκιμαστεί από τον Παναθηναϊκό σε ένα τουρνουά στο Κατάρ, πείθοντας το κλαμπ να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2019 από την Arab Contractors της Αιγύπτου. Το ενδιαφέρον στην υπόθεση, είναι ότι η συγκεκριμένη αιγυπτιακή ομάδα έχει βγάλει μεταξύ άλλων από τα "σπλάχνα" της τον σούπερ σταρ της Λίβερπουλ, Μο Σαλάχ!

Για τον Μπιλάλ επίσης είχαν ενδιαφερθεί τότε αρκετές ομάδες, μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός, όπως είχε αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ το trifillara.gr. Ο πατέρας του νεαρού ανέλαβε να αξιολογήσει το ενδιαφέρον των συλλόγων και για την Ελλάδα ρώτησε τη γνώμη του Άκη Ζήκου, όπου αγωνίστηκαν μαζί στη Μονακό και έμαθε από τον ίδιο την καλή δουλειά στην πράσινη Ακαδημία. Η πρόταση του Ολυμπιακού μάλιστα ήταν καλύτερη στο οικονομικό κομμάτι, από αυτή του Παναθηναϊκού, ωστόσο επέλεξε την ομάδα του Φρατζέσκου (τότε) με βάση την εξέλιξη που θα είχε ο γιος του.

Ο 18χρονος σήμερα Μπιλάλ λοιπόν έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο νεαρός επιθετικός θα συμμετέχει το καλοκαίρι στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Μάλιστα, το όνομα του Αιγύπτιου φορ έχει αρχίσει να μπαίνει στη λίστα και ομάδων από το εξωτερικό (σ.σ. Γαλλία και Ιταλία) δίχως πάντως να υπάρχει κάποια νύξη μέχρι στιγμής στον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η "μαύρη λίστα" του ΠΑΟ - Παίρνει "σκούπα" ο Αλαφούζος - Οκτώ στην έξοδο, "ξεπουλάει" Έλληνα άσο!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags