Facebook Pixel ΕΠΟ - Θοδωρής Ζαγοράκης: Καταστάσεις για γέλια στην ΕΠΟ - Του πήραν τα κλειδιά, έμεινε έξω από το γραφείο - Απών ο Ζαγοράκης!
| 2021-05-08 17:12:00

Καταστάσεις για γέλια στην ΕΠΟ - Του πήραν τα κλειδιά, έμεινε έξω από το γραφείο - Απών ο Ζαγοράκης!

Του Ηλία Λιβάνιου
Καταστάσεις για γέλια στην ΕΠΟ - Του πήραν τα κλειδιά, έμεινε έξω από το γραφείο - Απών ο Ζαγοράκης!

Απίθανα παρασκήνιο από το Γουδί, όπου εδώ και μέρες τα όσα γίνονται θυμίζουν ταινία. Και όχι κάποια απλή ταινία, αλλά από τις καλύτερες του Netflix. Αν υπήρχαν κάμερες με όσα έχουν γίνει μετά τις εκλογές, θα είχαμε... σπάσει τα ταμεία.
 

ΕΠΟ - Θοδωρής Ζαγοράκης: Τραγελαφικές καταστάσεις συμβαίνουν στην ΕΠΟ, η οποία υποτίθεται πως θα άλλαζε σελίδα με την εκλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη στον προεδρικό θώκο.

Εδώ και αρκετές ημέρες ΜΕΓΑ θέμα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι η επιλογή των γραφείων για τα μεγαλοστελέχη της, τους συμβούλους και τους συνεργάτες του Ζαγοράκη. Ενας απ’ αυτούς, ο Γιώργος Αναθασιάδης, έχει πάρει τα κλειδιά του γραφείου το οποίο ανήκει στον εκάστοτε αναπληρωτή πρόεδρο. Ο Αθανασιάδης έχει όμως μονίμως τα κλειδιά στην τσέπη του και ο Παναγιώτης Δημητρίου δεν μπορεί να πάει να καθίσει στο γραφείο που (θεωρητικά) του ανήκει.

Χθες, Παρασκευή 7 Μαϊου, ο Αθανασιάδης εμφανίστηκε στο Πάρκο Γουδί, αλλά δεν άνοιξε το γραφείο του αναπληρωτή προέδρου. Οι κακές γλώσσες λένε πως ανησυχούσε μήπως του ζητούσε τα κλειδιά ο Δημητρίου, ωστόσο ο Νο2 παράγοντας της ομοσπονδίας δεν είχε πάει στο «στρατηγείο» γιατί δεν έχει γραφείο να δουλέψει!

Ο Αθανασιάδης βολεύτηκε στο προεδρικό γραφείο, καθώς ο Θ. Ζαγοράκης δεν πήγε στην ΕΠΟ. Τελευταία φορά άλλωστε που πήγε ήταν πριν από 10 ημέρες! Και το ζητούμενο είναι αν η ομοσπονδία μπορεί να προχωρήσει με αυτόματο πιλότο.
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άφαντος ο Ζαγοράκης από την ΕΠΟ - "Ψάχνουν" να τον βρουν - Γιατί... στράβωσε, όλα στον... αέρα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags