Facebook Pixel Super League 2: "Φωτιά" στη SL2 - Διπλό... ανόδου η Ξάνθη άφησε τρίτο τον Ιωνικό - Δεύτερη η Λιβαδειά (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-09 17:22:00

"Φωτιά" στη SL2 - Διπλό... ανόδου η Ξάνθη άφησε τρίτο τον Ιωνικό - Δεύτερη η Λιβαδειά (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Φωτιά" στη SL2 - Διπλό... ανόδου η Ξάνθη άφησε τρίτο τον Ιωνικό - Δεύτερη η Λιβαδειά (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ακρίτες επικράτησαν με 0-2 στη Νίκαια και ανέβηκαν στην κορυφή του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα η νίκη του Λεβαδειακού με 4-0 επί του Διαγόρα τους έστειλε στην τρίτη θέση. Το μεγάλο φαβορί μέχρι3 την έναρξη των play off Ιωνικός με αυτά τα αποτελέσματα είναι πια τρίτος

Super League 2: Ολοκληρώθηκε η τρίτη αγωνιστική των play out του πρωταθλήματος με την Ξάνθη να κάνει τη μεγάλη νίκη με 2-0 επί του Ιωνικού στη Νίκαια και να ανεβαίνει στην κορυφή του πρωταθλήματος, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Παράλληλα ο Λεβαδειακός με τη νίκη με 4-0 επί του Διαγόρα βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 47 βαθμούς, όσους και ο Ιωνικός, όμως υπερτερεί σε ισοβαθμία. Κοντά βρίσκεται και ο Εργοτέλης του νίκησε με 2-0 τα Χανιά.

Οι Ακρίτες συνέχισαν την πορεία τους για την άνοδο, νικώντας και τον Ιωνικό στη Νίκαια με 2-0. Στο 24' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Βέρκερ, όταν μετά από φάουλ του Τάτου ο παίκτης της Ξάνθης βρέθηκε στην πορεία της στο ύψος της μικρής περιοχής και την έσπρωξε στα δίχτυα. Το τελικό 2-0 έκανε ο Παπάζογλου στο 70' χαρίζοντας μια τεράστια νίκη για τους Ακρίτες.

Ιωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Αμπούντ-Ομάρ, Παπαγεωργίου (80′ Μουστάκης), Κύργιας, Κοτσώνης (72′ Σινγκ), Γκοτσούλιας (58′ Νιάσε), Μουμίν, Κουϊρουκίδης (58′ Μάναλης), Ρόλε, Βλαχομήτρος (79′ Μπονέτι), Κάστρο.

Ξάνθη (Τεννές): Ίτσο, Τ. Παπάζογλου, Μικελτάτζε (74′ Ντίνας), Τάτος (53′ Σιατραβάνης), Πέτροβιτς (45+2′ λ.τ Δημούτσος), Τσαμούρης (53′ Παντελιάδης), Μπριλάντε, Θ. Παπάζογλου, Βέρκερ, Τζούρμαν, Έμπερτ (74′ Καπνίδης).

Εύκολο έργο είχε ο Λεβαδειακός που κέρδισε με 3-0 τον Διαγόρα Ρόδου. Οι Βοιωτοί με δύο γρήγορα γκολ του Μυτίδη (7',31') έβαλαν τις βάσεις της νίκης, ενώ στο 62' ο Θεοχάρης με πέναλτι έκανε το 3-0, ενώ ο Συμελίδης στο 88' έκανε το τελικό 4-0.

Λεβαδειακός (Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Καραχάλιος (46′ Τζημόπουλος), Λιάγκας, Τσάπρας, Κονέ, Μεχία, Κωστή, Μύγας, Πολέττο (59′ Νίκας), Μυτίδης (81′ Τζιώρας), Μαρίνος (81′ Συμελίδης).

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Μπίντσης, Ρουγκάλας, Δημήτρουλας (52′ λ.τ Αθανασίου), Νάτσης (59′ Γεωργίου), Μ. Κονέ (46′ Μπαστακός), Μασούρας, Τσιαντούλας, Καρατάσιος (53′ Λινάρδος), Αλάεθ (68′ Κάκκο), Κωστούλας, Μανωλάκης.

Ο Εργοτέλης ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της Κρήτης επικρατώντας με 2-0 των Χανίων. Στο σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 42' ο Κόλα μετά από κόρνερ, ενώ στο 48' ο Μανουσάκης "σκάβοντας" τον αντίπαλο τερματοφύλακα έκανε το τελικό 2-0 για την ομάδα του.

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης, Σερβιλάκης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Κόλα, Πέιος, Τσέλιος (61′ Άμπι), Μπουτσάκης (73′ Κωστανάσιος), Μανουσάκης (73′ Κατσούρι), Πατρινός (61′ Κόνραντ).

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Κάσσος (46′ Νίκολιτς), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Καμαρά, Παναγιωτούδης (46′ Πλέγας), Κάρλος (80′ Γκίνο), Τριανταφυλλάκος (46′ Δημητριάδης), Βασιλόγιαννης, Μπραμπίγια (46′ Σουντουρά), Διαμαντόπουλος.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ PLAYOFFS

Ιωνικός - Ξάνθη 0-2

Λεβαδειακός - Διαγόρας 4-0

Εργοτέλης - Χανιά 2-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2

Ξάνθη 48

Λεβαδειακός 47

Ιωνικός 47

Εργοτέλης 45

Χανιά 39

Διαγόρας 30

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags