Facebook Pixel Άρης - Χαβιέ Ματίγια: "Τρελαμένος" ο Ματίγια μετά το ΠΑΟΚ - Άρης - "Πήραν τη νίκη με το πέναλτι και όχι..."
| 2021-05-09 20:02:00

"Τρελαμένος" ο Ματίγια μετά το ΠΑΟΚ - Άρης - "Πήραν τη νίκη με το πέναλτι και όχι..."

Sportdog Team
"Τρελαμένος" ο Ματίγια μετά το ΠΑΟΚ - Άρης - "Πήραν τη νίκη με το πέναλτι και όχι..."

Ο αρχηγός των Κίτρινων τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ότι ο "δικέφαλος του Βορρά" δεν ήταν καλύτερος, αλλά νίκησε γιατί προηγήθηκε με το πέναλτι του Σάσα στον Κρμέντσικ

Άρης - Χαβιέ Ματίγια: Στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής των Κίτρινων τονίζοντας ότι η ομάδα του έχασε όχι γιατί ήταν χειρότερη από τους αντιπάλους της, αλλά λόγω του πέναλτι που έκανε τον ΠΑΟΚ να προηγηθεί στο σκόρ.

"Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι αλλά στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ήταν ένα βήμα μπροστά από εμάς και πρέπει να το παραδεχθούμε. Θέλω να πω την αλήθεια. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα σε σχέση με το πρώτο και μέχρι τη φάση του πέναλτι ο ΠΑΟΚ δεν δημιούργησε κινδύνους. Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε το παιχνίδι λόγω του ποδοσφαίρου που έπαιξε αλλά του πέναλτι που κέρδισε".

Σε ερώτηση για την τακτική της ομάδας του και την αλλαγή συστήματος, απάντησε: "Μετά το παιχνίδι είναι εύκολο να κρίνεις την τακτική, αν είναι σωστή ή λάθος. Η αλήθεια είναι ότι προπονούμαστε σ’ αυτή τη διάταξη εδώ κι εβδομάδες. Μας ανάγκασαν τα προβλήματα, αλλά και ο τρόπος με τον οποίον παίζουν οι αντίπαλοί μας. Είναι μια τακτική η οποία ενισχύει την άμυνα κι έναν λιγότερο παίκτη στην επίθεση. Το σύστημα σε βοηθάει να αμυνθείς καλύτερα. Δεν φταίει το σύστημα. Είχαμε την πεποίθηση ότι θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα και να πάρουμε αποτέλεσμα".

Σχετικά με την αναποτελεσματικότητα του Άρη στη διάρκεια των Playoffs, είπε: "Είναι κάτι που μας απασχολεί γιατί δεν βρίσκουμε τη νίκη με την οποία θα κλειδώσουμε τον στόχο μας. Πρέπει να δούμε τι έγινε λάθος. Οφείλουμε να συνεχίσουμε τη σκληρή προσπάθεια για να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Με όλο τον σεβασμό στις άλλες ομάδες, θεωρώ ότι διατηρούμε το πλεονέκτημα".

Ρωτήθηκε για το αποτέλεσμα ενός αγώνα που θα άλλαξε, αν είχε τη δυνατότητα να γυρίσει τον χρόνο πίσω. "Είναι δύσκολο να απαντήσω. Νομίζω ότι παρά το σημερινό αποτέλεσμα η χρονιά μας ήταν στο υψηλό επίπεδο, παρά τα τελευταία 3-4 παιχνίδια. Οπωσδήποτε στο ποδόσφαιρο αυτό που μετράει είναι το παρόν και πρέπει να πετύχουμε τον στόχο μας", είπε ο Χαβιέ Ματίγια μετά το ΠΑΟΚ - Άρης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags