Facebook Pixel ΑΕΚ: Παίκτης-έκπληξη δικαίωσε τον Χιμένεθ - Μια φάση, όλη η χρονιά για την ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-05-09 22:20:00

Παίκτης-έκπληξη δικαίωσε τον Χιμένεθ - Μια φάση, όλη η χρονιά για την ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Παίκτης-έκπληξη δικαίωσε τον Χιμένεθ - Μια φάση, όλη η χρονιά για την ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτός ήταν ο αφανής ήρωας, που έστειλε την Ευρώπη .Έχει ακούσει πάρα πολλά, αλλά η απάντησή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεοφώρο ήταν εμφατική.

ΑΕΚ: Ο Μανόλο Χιμένεθ μπορεί να έχει ακούσει πολλά για το ροτέισον την φετινή χρονιά, που κάνει στους τερματοφύλακες, ωστόσο στα δύο τελευταία ματς του βγήκε!

Κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Αθανασιάδης ήταν ο μόνος που είχε... διακριθεί, ωστόσο σήμερα το ίδιο ισχύει και για τον Τσιντώτα, ο οποίος ήταν εκ των διακριθέντων της ΑΕΚ, μαζί με τους Μάνταλο και Ανσαριφάρντ. Ο αρχηγός της ΑΕΚ έβαλε το κρίσιμο γκολ, ενώ ο Ιρανός ήταν ιδιαίτερα απειλητικός μοιράζοντας δύο πάρε - βάλε.

Ο Έλληνας κίπερ μπορεί να έχει ακούσει πολλά, ωστόσο σήμερα ήταν πραγματικός κέρβερος, κάνοντας σημαντικές αποκρούσεις, όπως αυτή στο τελείωμα του Χατζηγιοβάνη, ενώ γενικά έβγαλε αρκετό πάθος και σιγουριά φωνάζοντας και παρών για τη νέα χρονιά! Μια επέμβαση που στέλνει την ΑΕΚ Ευρώπη, σε μια κάκιστη χρονιά, από τον άνθρωπο που έχει ακούσει τα εξ αμάξης φέτος. Μένει να δούμε εάν αυτό θα τον κρατήσει στο ρόστερ και τη νέα χρονιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη... επιστροφή στην ΑΕΚ - Αυτός "καθάρισε" τον ΠΑΟ - Έδωσε απαντήσεις, είχε "καεί" με Χιμένεθ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags