Facebook Pixel Sportdog.gr | To VAR... παίρνει τον τίτλο από τη Ρεάλ - Η φάση της χρονιάς το τρελό πέναλτι υπέρ της Σεβίλλης! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-09 23:57:00

To VAR... παίρνει τον τίτλο από τη Ρεάλ - Η φάση της χρονιάς το τρελό πέναλτι υπέρ της Σεβίλλης! (Vid)

Sportdog Team
To VAR... παίρνει τον τίτλο από τη Ρεάλ - Η φάση της χρονιάς το τρελό πέναλτι υπέρ της Σεβίλλης! (Vid)

Η "Βασίλισσα" είχε την ευκαιρία να ανεβεί στην κορυφή της La Liga, όμως την κλώτσησε, καθώς έμεινε στο 2-2 με τη Σεβίλλη και έκανε... δώρο στην πρωτοπόρο Ατλέτικο!

La Liga: Το δράμα στη φετινή La Liga δεν έχει τελειωμό, με τους διεκδικητές του τίτλου να... χαρίζουν ο ένας στον άλλο το πρωτάθλημα!

Η Ρεάλ θα μπορούσε με νίκη επί της Σεβίλλης να ανεβεί στην πρώτη θέση (θα ήταν ισόβαθμη με την Ατλέτικο αλλά υπερέχει στα μεταξύ τους ματς). Κι όμως, όχι μόνο δεν πήρε το τρίποντο, αλλά έσωσε τον βαθμό της ισοπαλία (2-2) στις καθυστερήσεις!

Η Σεβίλλη άνοιξε το σκορ με τον Φερνάντο στο 22' και η Ρεάλ ισοφάρισε στο 67' με τον Ασένσιο.

Οι Μαδριλένοι "άγγιξαν" την ανατροπή σε μια απίστευτη τροπή γεγονότων στο 78'. Ο Μπενζεμά κέρδισε πέναλτι για τη Ρεάλ, όμως το VAR γύρισε τη φάση πίσω και από το ριπλέι διαπιστώθηκε πως δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε γίνει πέναλτι υπέρ της Σεβίλλης για χέρι του Μιλιτάο! Ο Ράκιτιτς ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-1 για τη Σεβίλλη, με τη Ρεάλ να ισοφαρίζει σε 2-2 με τυχερό γκολ του Κρόος στο 94'.

Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, η Ατλέτικο είναι πρώτη με 77 βαθμούς και την ακολουθούν Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, που έχουν από 75 πόντους.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags