Facebook Pixel Ολυμπιακός - Champions League: Πανηγυρίζουν στον Ολυμπιακό - Απίθανη εξέλιξη για Champions League - Τον... έφτιαξε η Τσέλσι!
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-10 10:14:00

Πανηγυρίζουν στον Ολυμπιακό - Απίθανη εξέλιξη για Champions League - Τον... έφτιαξε η Τσέλσι!

Sportdog Team
Πανηγυρίζουν στον Ολυμπιακό - Απίθανη εξέλιξη για Champions League - Τον... έφτιαξε η Τσέλσι!

Από αυτή τη φάση θα ξεκινήσει την πορεία τoυ στο νέο Champions League ο Ολυμπιακός, μετά από όσα έγιναν στην Premier League με τη νίκη της Τσέλσι επί της Μάντσεστερ Σίτι.

 

Ολυμπιακός - Champions League: Από τον β' προκριματικό θα ξεκινήσει την πορεία του από τη νέα σεζόν στην διοργάνωση ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Κι αυτό καθώς μετά τη νίκη της Τσέλσι επί της Σίτι στην Premier League, όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα μπει στον δεύτερο γύρο των προκριματικών.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν την συμμετοχή των "μπλε" στο επόμενο Champions League μέσω της Premier League, προκειμένου να είναι αυτοί που θα ξεκινήσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι από στις 21 Ιουλίου και να είναι στους ισχυρούς και στους τρεις γύρους, έχοντας θεωρητικά πιο βατούς αντιπάλους.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος είχε αναλύσει εκτενώς στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την πορεία του Ολυμπιακού στα καλοκαιρινά προκριματικά.

Όπως είχε τονίσει:

1) αν ο Ολυμπιακός αποκλειστεί στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League, θα μεταφερθεί στον δεύτερο γύρο του Conference League.

2) Αν αποκλειστεί στον δεύτερο προκριματικό του Champions League θα μεταφερθεί στον τρίτο γύρο του Europa League κι αν αποκλειστεί κι εκεί θα πάει στα playoffs του Conference League.

3) Αν αποκλειστεί στον τρίτο προκριματικό του Champions League θα μεταφερθεί στα playoffs του Europa League κι αν αποκλειστεί κι εκεί θα πάει απευθείας στους ομίλους του Conference League.

4) Αν αποκλειστεί στα playoffs του Champions League θα πάει ομίλους του Europa League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags